Lõbus fakt: kalorite vähendamiseks võite selle retsepti valmistada oma fritüüris! Ja õli pole vaja. (Kuigi kui pintseldate veidi enne küpsetamist, tulevad teie munarullid veidi pragulisemad.) Pidage meeles, et enamiku õhufritüüri korvidesse ei mahu tonni munarulle, seega peate rohkem tööd tegema. partiid suurendavad teie koguaega. Meie õhufritüüris, mis mahutab 3 munarulli, kulub kõige küpsetamiseks kokku umbes 1 tund 10 minutit.
Antipasto munarullid
12
munarulli ümbrised
12
viilud provolone
12
deli singi viilud
36
viilud pepperoni
1 c.
hakitud mozzarella
1 c.
viilutatud pepperoncini
Taimeõli, praadimiseks pliidil
1/4 c.
värskelt riivitud parmesan
Itaalia kaste, serveerimiseks JUHISED
PLIIDI KOHTA
Asetage munarulli ümbris puhtale teemandikujulisele pinnale ja asetage keskele provolooniviil. Tõsta peale üks singiviil, 3 viilu pepperoni ja suur näputäis mozzarellat ja pepperoncinit. Voldi alumine pool üles ja keera küljed tihedalt kokku. Rullige õrnalt, seejärel sulgege voltimine paari tilga veega.
Kuumuta suurel pannil keskmisel kuumusel õli (see peaks ulatuma panni servast 1 tolli kõrgusele), kuni see potsatab ja hakkab mullitama, kui pannile lisatakse tilk vett. Lisa munarullid ja prae kuldseks, 1 minut mõlemalt poolt , seejärel tõsta paberrätikuga vooderdatud taldrikule.
Kaunista parmesani ja peterselliga ning serveeri kohe, kastmiseks lisa Itaalia kaste.
ÕHUFRITTILE
Asetage munarulli ümbris puhtale teemandikujulisele pinnale ja asetage keskele provolooniviil. Tõsta peale üks singiviil, 3 viilu pepperoni ja suur näputäis mozzarellat ja pepperoncinit. Voldi alumine pool üles ja keera küljed tihedalt kokku. Rullige õrnalt, seejärel sulgege voltimine paari tilga veega.
Partiidena töötades küpseta munarulle 390° juures kuldseks, umbes 12 minutit, keerates pooleldi ümber.

Toiteväärtus
Portsjonid 12