Parimate tulemuste saavutamiseks soovitame kasutada paksu pannkoogitainast. Meie allolev omatehtud retsept sobib suurepäraselt banaanide katmiseks ja tuleb ülimalt kohev. Kui kasutate midagi nagu Bisquik, võiksite lisada taignale veidi rohkem segu, kui karp nõuab.
Banaanipannkoogid
BANAANIPANNAANIKORK
3
banaanid, poolitatud ja pikuti viilutatud
1 spl.
võid
1
valmis pannkoogitainas (vt allpool)
Sulatatud šokolaad, kastmiseks
PANKOOGITAINAS
1 1/2 c.
universaalne jahu
1 spl.
küpsetuspulber
2 spl.
pakitud pruun suhkur
1 tl.
koššersool
3/4 c.
täispiim
1/2 c.
hapukoor
2
suured munad
1 tl.
puhas vaniljeekstrakt JUHISED
PANNKOOGITAIGNA JAOKS:
Vahusta suures kausis jahu, küpsetuspulber, fariinsuhkur ja sool.
Vahusta eraldi kausis piim ja hapukoor ning lisa ükshaaval munad. Sega juurde vanill.
Lisa märjad koostisosad kuivadele koostisosadele ja sega puulusikaga, kuni need on lihtsalt segunenud.
PLIIDI KOHTA
Kasta banaanid suures kausis pannkoogitainasse.
Sulata suurel pannil keskmisel-madalal kuumusel või. Lisa kastetud banaanid ja lase 2 minutit mõlemalt poolt kuldseks küpseda.
Serveeri kastmiseks sulašokolaadiga.
ÕHUFRITTILE
Vooderdage fritüüri korv küpsetuspaberiga ja määrige küpsetuspritsiga.
Töötades partiidena, kasta banaanid pannkoogitainasse ja aseta seejärel ühe kihina küpsetuspaberile.
Küpseta 350° juures kuldseks, umbes 16 minutit
Serveeri kastmiseks sulašokolaadiga.

Toiteväärtus
Portsjonid 1