Kuumaõhu fritüür

Banaanipannkoogid

pinit

Parimate tulemuste saavutamiseks soovitame kasutada paksu pannkoogitainast. Meie allolev omatehtud retsept sobib suurepäraselt banaanide katmiseks ja tuleb ülimalt kohev. Kui kasutate midagi nagu Bisquik, võiksite lisada taignale veidi rohkem segu, kui karp nõuab.

Banaanipannkoogid

BANAANIPANNAANIKORK 3 banaanid, poolitatud ja pikuti viilutatud 1 spl. võid 1 valmis pannkoogitainas (vt allpool) Sulatatud šokolaad, kastmiseks PANKOOGITAINAS 1 1/2 c. universaalne jahu 1 spl. küpsetuspulber 2 spl. pakitud pruun suhkur 1 tl. koššersool 3/4 c. täispiim 1/2 c. hapukoor 2 suured munad 1 tl. puhas vaniljeekstrakt JUHISED PANNKOOGITAIGNA JAOKS: Vahusta suures kausis jahu, küpsetuspulber, fariinsuhkur ja sool. Vahusta eraldi kausis piim ja hapukoor ning lisa ükshaaval munad. Sega juurde vanill. Lisa märjad koostisosad kuivadele koostisosadele ja sega puulusikaga, kuni need on lihtsalt segunenud. PLIIDI KOHTA Kasta banaanid suures kausis pannkoogitainasse. Sulata suurel pannil keskmisel-madalal kuumusel või. Lisa kastetud banaanid ja lase 2 minutit mõlemalt poolt kuldseks küpseda. Serveeri kastmiseks sulašokolaadiga. ÕHUFRITTILE Vooderdage fritüüri korv küpsetuspaberiga ja määrige küpsetuspritsiga. Töötades partiidena, kasta banaanid pannkoogitainasse ja aseta seejärel ühe kihina küpsetuspaberile. Küpseta 350° juures kuldseks, umbes 16 minutit Serveeri kastmiseks sulašokolaadiga.

Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min
Toiteväärtus

Portsjonid 1

File under
Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2