Print Options:

Banaanipannkoogid

Parimate tulemuste saavutamiseks soovitame kasutada paksu pannkoogitainast. Meie allolev omatehtud retsept sobib suurepäraselt banaanide katmiseks ja tuleb ülimalt kohev. Kui kasutate midagi nagu Bisquik, võiksite lisada taignale veidi rohkem segu, kui karp nõuab.
Time
Ettevalmistusaeg: 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kirjeldus
BANAANIPANNAANIKORK 3 banaanid, poolitatud ja pikuti viilutatud 1 spl. võid 1 valmis pannkoogitainas (vt allpool) Sulatatud šokolaad, kastmiseks PANKOOGITAINAS 1 1/2 c. universaalne jahu 1 spl. küpsetuspulber 2 spl. pakitud pruun suhkur 1 tl. koššersool 3/4 c. täispiim 1/2 c. hapukoor 2 suured munad 1 tl. puhas vaniljeekstrakt JUHISED PANNKOOGITAIGNA JAOKS: Vahusta suures kausis jahu, küpsetuspulber, fariinsuhkur ja sool. Vahusta eraldi kausis piim ja hapukoor ning lisa ükshaaval munad. Sega juurde vanill. Lisa märjad koostisosad kuivadele koostisosadele ja sega puulusikaga, kuni need on lihtsalt segunenud. PLIIDI KOHTA Kasta banaanid suures kausis pannkoogitainasse. Sulata suurel pannil keskmisel-madalal kuumusel või. Lisa kastetud banaanid ja lase 2 minutit mõlemalt poolt kuldseks küpseda. Serveeri kastmiseks sulašokolaadiga. ÕHUFRITTILE Vooderdage fritüüri korv küpsetuspaberiga ja määrige küpsetuspritsiga. Töötades partiidena, kasta banaanid pannkoogitainasse ja aseta seejärel ühe kihina küpsetuspaberile. Küpseta 350° juures kuldseks, umbes 16 minutit Serveeri kastmiseks sulašokolaadiga.
Toiteväärtus

Portsjonid 1