Kuumaõhu fritüür

Enamasti me sealihakotlettide peale väga ei vaimustu. Sageli liialdades tulevad need kuivad, kurvad ja maitsetud. Nende küpsetamine õhufritüüris muudab kõike seda. Tänu intensiivsele soojustsirkulatsioonile muutub väliskülg kergelt krõbe, seest jääb aga mõnus ja mahlane. 20 minutit hiljem – suurem osa sellest käed-lahku ajast – ja see on põhimõtteliselt vahetu õhtusöök. Proovige seda üks kord ja andke meile allpool teada, kui teil on võitja käes. Meie versioon on kaetud parmesani ja rohkete vürtsidega täiusliku kooriku saamiseks, kuid võite valemit nuputada, et leida endale sobiv. Hõõruge seda cajun-maitseaine või burgerimaitseainega, et seda kergelt keerata, või otsige otse pakendatud vürtsisegusid, nagu Old Bay ja Cavender’s Greek Seasoning.