Print Options:

Hommikusöögipommid

Kirjeldus
1 tuubi jahutatud biskviittainas 1 spl. võid 4 munad 2 spl. täispiim 1 spl. peeneks hakitud murulauk 4 viilud peekon, keedetud ja murendatud 3/4 c. hakitud cheddar 2 spl. sulatatud või 1 spl. jämesool 1 spl. mooniseemned (või kõik maitseained) JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 375°-ni. Pihustage 8-tollist ümmargust ahjupanni või pirukavormi küpsetuspritsiga. Suurel mittenakkuval pannil sulatage või keskmisel kuumusel. Vahusta suures kausis munad ja piim. Vala munasegu pannile ja lase veidi taheneda. Alandage kuumust keskmisele madalale ja segage aeg-ajalt, kuni munapuder saavutab soovitud konsistentsi. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta tulelt ja sega hulka murulauk. Tasandage iga biskviit umbes ¼ tolli paksuseks. Katke iga taignaring munaputru, peekoni ja juustuga. Ühendage taigna servad kokku ja näpistage. Aseta pannile õmblusega pool allapoole. Pintselda pealt sulavõiga ning puista peale jämedat soola ja mooniseemneid. Küpseta, kuni küpsised on kuldsed ja läbi küpsenud, umbes 20–25 minutit. Serveeri soojalt. ÕHUFRITTILE Sulata suurel pannil keskmisel kuumusel või. Vahusta suures kausis munad ja piim. Vala munasegu pannile ja lase veidi taheneda. Alandage kuumust keskmiselt madalale ja segage aeg-ajalt, kuni moodustub pehme kohupiim. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta tulelt ja sega hulka murulauk. Tasandage iga biskviit ¼ tolli paksuseks ringiks. Katke iga taignaring munaputru, peekoni ja juustuga. Ühendage taigna servad kokku ja näpistage. Pintselda pealt sulavõiga ning puista peale soola ja kõike maitseainet. Vooderdage fritüüri korv küpsetusspreiga määritud küpsetuspaberitükiga ja lisage partiidena töötades küpsisepomme, jälgides, et need ei puutuks kokku. Küpseta 375° juures, kuni küpsised on kuldsed ja läbi küpsenud, umbes 10 minutit.
Toiteväärtus

Portsjonid 4 - 6