Kuumaõhu fritüür

Täidisega saiakesed on universaalsed. Igal kultuuril on oma versioon, alates Hiina pelmeenidest ja lõpetades Poola pirukatega kuni India samosadeni. Kasvasin üles empanadasid süües, kuid seevastu ei olnud need konkreetse köögi jaoks traditsioonilised. Kui Mehhikost pärit empanadasid valmistatakse tavaliselt masaga, siis minu vanaema – naine, kes kasvas üles Loode-Mehhiko linnas Culiacánis – valmistas tema oma kleebiste ümbristega! Selle roa loomisel leidsime, et kui otsite empanada retsepti, siis tõenäoliselt ei soovi te neid kleebiste ümbristes praadida, nii et töötasime välja hämmastavalt lihtsa ja helbelise omatehtud taigna. Kuid me oleme oma täidise modelleerinud minu vanaema ülisalajase retsepti järgi. Ja kui sa TÕESTI tahad minu vanaema meetodil kõikehõlmada, oleme lisanud ka näpunäiteid nende kleebiste ümbriste kasutamiseks. Lugege edasi, et saada rohkem näpunäiteid nende Cheesy Beef Empanadade jaoks.