Kuumaõhu fritüür

Juustune veiseliha Empanadas

pinit

Täidisega saiakesed on universaalsed. Igal kultuuril on oma versioon, alates Hiina pelmeenidest ja lõpetades Poola pirukatega kuni India samosadeni. Kasvasin üles empanadasid süües, kuid seevastu ei olnud need konkreetse köögi jaoks traditsioonilised. Kui Mehhikost pärit empanadasid valmistatakse tavaliselt masaga, siis minu vanaema – naine, kes kasvas üles Loode-Mehhiko linnas Culiacánis – valmistas tema oma kleebiste ümbristega! Selle roa loomisel leidsime, et kui otsite empanada retsepti, siis tõenäoliselt ei soovi te neid kleebiste ümbristes praadida, nii et töötasime välja hämmastavalt lihtsa ja helbelise omatehtud taigna. Kuid me oleme oma täidise modelleerinud minu vanaema ülisalajase retsepti järgi. Ja kui sa TÕESTI tahad minu vanaema meetodil kõikehõlmada, oleme lisanud ka näpunäiteid nende kleebiste ümbriste kasutamiseks. Lugege edasi, et saada rohkem näpunäiteid nende Cheesy Beef Empanadade jaoks.

Juustune veiseliha Empanadas

TAIGNA JAOKS 3 c. universaalne jahu, lisaks veel pinna jaoks 1 tl. koššersool 1 tl. küpsetuspulber 1/2 c. külm või, kuubikuteks lõigatud 3/4 c. vesi 1 suur muna VEISELIHA TÄIDISEKS 1 spl. ekstra neitsioliiviõli 1 kollane sibul, hakitud 2 küüslauguküüned, hakitud 1 nael hakkliha 1 spl. tomatipasta 1 tl. pune 1 tl. köömned 1/2 tl. paprika Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 1/2 c. tükeldatud tomatid 1/2 c. hakitud marineeritud jalapeñod 1 1/4 c. purustatud Cheddar 1 1/4 c. Tükeldatud Monterey Jack Munapesu, pintseldamiseks Värskelt hakitud koriander, kaunistuseks Hapukoor, serveerimiseks JUHISED VALMISTA TAIGAST Vahusta suures kausis jahu, sool ja küpsetuspulber. Lõika või käte või kondiitrilõikuri abil jahuks kuni herne suuruseks. Lisa vesi ja muna ning sega kuni moodustub tainas. Tõsta tainas kergelt jahusel pinnal välja ja sõtku ühtlaseks, umbes 5 minutit. Mässi kilesse ja pane vähemalt 1 tunniks külmkappi. AHJU JAOKS Kuumuta ahi 400 kraadini ja vooderda kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberiga. Kuumuta suurel pannil keskmisel kuumusel õli. Lisa sibul ja küpseta pehmeks, umbes 5 minutit, seejärel lisa küüslauk ja küpseta, kuni see lõhnab, veel 1 minut. Lisa veisehakkliha ja küpseta 5 minutit, purustades liha puulusikaga, kuni see ei ole enam roosa. Kurna rasv ära. Pange pann keskmisele kuumusele ja segage tomatipasta veiseliha hulka. Lisa pune, köömned ja paprika ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa tomatid ja jalapeñod ning küpseta, kuni need on läbi soojenenud, umbes 3 minutit. Eemaldage kuumusest ja laske veidi jahtuda. Tõsta tainas kergelt jahuga ülepuistatud pinnale ja jaga pooleks. Rulli üks pool ¼” paksuseks. Kasutades 4,5-tollist ümmargust küpsisevormi, lõigake ringid välja. Korrake ülejäänud taignaga. Rohkemate ringide väljalõikamiseks kerige sissekanded üks kord ümber. Niisutage ümmarguse taigna välimist serva kergelt veega ja asetage keskele umbes 2 supilusikatäit täidist ning lisage Cheddari ja Montereyga. Voldi tainas täidise peale pooleks. Kasutage kahvlit, et servad kokku suruda. Korrake ülejäänud täidise ja taignaga. Asetage empanadad ettevalmistatud küpsetuspaberitele ja pintseldage munapesuga. Küpseta kuni kuldpruunini ja täidis on läbi soojenenud, umbes 25 minutit. Kaunista koriandriga ja serveeri hapukoorega. ÕHUFRITTILE Kuumuta suurel pannil keskmisel kuumusel õli. Lisa sibul ja küpseta pehmeks, umbes 5 minutit, seejärel lisa küüslauk ja küpseta, kuni see lõhnab, veel 1 minut. Lisa veisehakkliha ja küpseta 5 minutit, purustades liha puulusikaga, kuni see ei ole enam roosa. Kurna rasv ära. Pange pann keskmisele kuumusele ja segage tomatipasta veiseliha hulka. Lisa pune, köömned ja paprika ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa tomatid ja jalapeñod ning küpseta, kuni need on läbi soojenenud, umbes 3 minutit. Eemaldage kuumusest ja laske veidi jahtuda. Tõsta tainas kergelt jahuga ülepuistatud pinnale ja jaga pooleks. Rulli üks pool ¼” paksuseks. Kasutades 4,5-tollist ümmargust küpsisevormi, lõigake ringid välja. Korrake ülejäänud taignaga. Rohkemate ringide väljalõikamiseks kerige sissekanded üks kord ümber. Niisutage ümmarguse taigna välimist serva kergelt veega ja asetage keskele umbes 2 supilusikatäit täidist ning lisage Cheddari ja Montereyga. Voldi tainas täidise peale pooleks. Suru servad kahvliga kokku, seejärel pintselda munapesuga. Korrake ülejäänud täidise ja taignaga. Asetage empanadad pärgamendiga vooderdatud Air Fryer korvi, veendudes, et need ei puutuks kokku, ja küpseta partiidena 400° juures 10 minutit. Kaunista koriandriga ja serveeri hapukoorega.

Ettevalmistusaeg 20 min Valmistusaeg kokku 20 min
Toiteväärtus

Portsjonid 15

Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2