Kuumaõhu fritüür

Kaks korda küpsetatud kartulid

pinit

Kaks korda küpsetatud kartulid on põhimõtteliselt viis, kuidas süüa kartuliputru armsas väikeses kartulipaadis. Esimene küpsetus on kartulite röstimine, nii et need on ilusad ja pehmed. Samal ajal kui väliskülg muutub krõbedaks, muutub seest kreemjaks, mistõttu on see ideaalne alus meie täidisele. Teine küpsetus hõlmab kõigi keedetud kartulite püreestamist või, juustu, piima ja muude segudega, seejärel kartulikoorte täitmist, juustu lisamist ja küpsetamist, kuni kõik on läbi soojenenud. See on kõige dekadentlikum ahjukartul, kõige maitsvama kartulipudrutäidisega.

Kaks korda küpsetatud kartulid

6 suured rusked kartulid, puhtaks nühkitud 1 spl. ekstra neitsioliiviõli Kosher sool 1/2 c. (1 pulk) võid, pehmendatud 1/2 c. piim 1/2 c. hapukoor 1 1/2 c. hakitud cheddar, jagatud 2 talisibul, õhukeselt viilutatud, lisaks veel kaunistuseks Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 400°-ni. Patsutage kartulid paberrätikutega täielikult kuivaks. Torka kartulid kahvliga läbi, hõõru seejärel õliga ja puista peale soola. Asetage kartulid otse ahjurestidele ja küpsetage, kuni need on kahvliga kergesti läbi torgatud, umbes 1 tund. Asetage suurele küpsetusplaadile ja laske jahtuda, kuni see on käsitsemiseks piisavalt jahtunud. Lõika iga kartuli pealt õhuke kiht maha. Kühveldage igast kartulist seest välja, jättes ½-tollise serva. Asetage sisemused suurde kaussi. Hoidke kartulipealsed alles ja röstige neid kandikul vahepalaks! Kartuliga kaussi lisamiseks lisa või, piim ja hapukoor. Püreesta, kuni või on sulanud ja kartulid on enamjaolt siledad, kuid mõningate tükkidega. Lisage 1 tass cheddarit ja talisibulat ning segage, kuni see on segunenud. Maitsesta soola ja pipraga. Täida ahjukartulid kartuliseguga ja tõsta suurele ahjuplaadile. Tõsta peale ülejäänud ½ tassi cheddarit. Küpseta, kuni juust on sulanud ja väljast krõbe, umbes 15 minutit. Enne serveerimist kaunista veel talisibulatega. ÕHUFRITTILE Patsutage kartulid paberrätikutega täielikult kuivaks. Torka kartulid kahvliga läbi, hõõru seejärel õliga ja puista peale soola. Partiidena töötades asetage kartulid fritüüri korvi ja küpsetage 400° juures 40 minutit. Asetage suurele küpsetusplaadile ja laske jahtuda, kuni see on käsitsemiseks piisavalt jahtunud. Lõika pikuti iga kartuli pealt õhuke kiht maha. Kühveldage iga kartul seest välja, jättes ½-tollise serva. Asetage sisemused suurde kaussi. Hoidke kartulipealsed alles ja röstige neid kandikul vahepalaks! Kartulite kaussi lisamiseks lisage või, piim ja hapukoor ning purustage, kuni või on sulanud ja kartulid on enamjaolt siledad, kuid mõningate tükkidega. Lisage 1 tass juustu ja rohelist sibulat ning segage, kuni see on segunenud. Maitsesta soola ja pipraga. Täida ahjukartulid kartuliseguga ja aseta tagasi fritüüri korvi. Tõsta peale ülejäänud ½ tassi cheddarit. Küpseta 400° juures, kuni juust on sulanud ja väljast krõbe, 5 minutit. Enne serveerimist kaunista veel rohelise sibulaga.
Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min Kalorid: 606
Toiteväärtus

Portsjonid 6


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 606kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 31g48%
Küllastunud rasvad 17g85%
Soolad 682mg29%
Süsivesikud 67g23%
Kiudained 7g29%
Suhkrud 5g
Valgud 16g32%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid