Print Options:

Kodune Cannoli

Time
Ettevalmistusaeg: 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kalorid 239
Kirjeldus
TÄIDISEKS: 1 (16 untsi) ricotta konteiner 1/2 c. mascarpone juust 1/2 c. tuhksuhkur, jagatud 3/4 c. raske koor 1 tl. puhas vaniljeekstrakt 1 tl. apelsini koor 1/4 tl. koššersool 1/2 c. mini šokolaaditükid, kaunistuseks KESTATE KOHTA: 2 c. universaalne jahu, lisaks veel pinna jaoks 1/4 c. granuleeritud suhkur 1 tl. koššersool 1/2 tl. kaneeli 4 spl. külm või, kuubikuteks lõigatud 6 spl. valge vein 1 suur muna 1 munavalge, pintseldamiseks Taimeõli, praadimiseks JUHISED TEE TÄIDIS: Nõruta ricotta, asetades selle suure kausi kohale peene võrguga sõela. Lase külmkapis nõrguda vähemalt tund ja kuni üleöö. Vahusta saumikseriga suures kausis koor ja 1/4 tassi tuhksuhkrut, kuni moodustuvad jäigad tipud. Teises suures kausis segage ricotta, mascarpone, ülejäänud 1/4 tassi tuhksuhkrut, vanill, apelsinikoor ja sool. Voldi sisse vahukoor. Külmkapis, kuni olete valmis cannoli täitmiseks, vähemalt 1 tund. TEE KESTID: Vahusta suures kausis jahu, suhkur, sool ja kaneel. Lõika või käte või kondiitrilõikuriga jahusegusse hernesuuruseks. Lisa vein ja muna ning sega kuni moodustub tainas. Sõtku kausis paar korda, et tainas kokku saaks. Patsutage lamedaks ringiks, seejärel mässige kilesse ja hoidke külmkapis vähemalt 1 tund kuni üleöö. Jaga tainas kergelt jahusel pinnal pooleks. Rulli üks pool ⅛ paksuseks. Kasutage taigna välja lõikamiseks 4-tollist ringikujulist küpsisevormi. Korrake ülejäänud taignaga. Kerige sissekanded uuesti rulli, et lõigata paar täiendavat ringi. Mähi tainas ümber cannoli vormi ja pintselda munavalgetega kohtades, kus tainas kokku puutub. Praadimiseks: Kuumuta suures potis keskmisel kuumusel umbes 2" õli 360°-ni. Töötades partiidena, lisage kannolivormid õlile ja praege aeg-ajalt keerates kuldseks umbes 4 minutit. Eemaldage õlist ja asetage paberrätikule. vooderdatud taldrik Lase veidi jahtuda. Kui see on käsitsemiseks piisavalt jahtunud või kui kasutate hoidmiseks köögirätikut, keerake eemaldamiseks vormidelt õrnalt kestad. Aseta täidis lahtise täheotsaga kondiitrikotti. Toru täidis kestadesse, seejärel kasta otsad minišokolaadilaastudesse. ÕHUFRITTI KOHTA: Töötades partiidena, asetage vormid õhkfritüüri korvi ja küpsetage 350° juures 12 minutit või kuni kuldpruunini. Kui see on käsitsemiseks piisavalt jahtunud või kui kasutate hoidmiseks köögirätikut, eemaldage ettevaatlikult vormidelt keerduvad kestad. Aseta täidis lahtise täheotsaga kondiitrikotti. Toru täidis kestadesse, seejärel kasta otsad minišokolaadilaastudesse.
Toiteväärtus

Portsjonid 20


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 239kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 15g24%
Küllastunud rasvad 8g40%
Soolad 149mg7%
Süsivesikud 21g8%
Kiudained 1g4%
Suhkrud 9g
Valgud 5g10%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.