TÄIDISEKS:
1
(16 untsi) ricotta konteiner
1/2 c.
mascarpone juust
1/2 c.
tuhksuhkur, jagatud
3/4 c.
raske koor
1 tl.
puhas vaniljeekstrakt
1 tl.
apelsini koor
1/4 tl.
koššersool
1/2 c.
mini šokolaaditükid, kaunistuseks
KESTATE KOHTA:
2 c.
universaalne jahu, lisaks veel pinna jaoks
1/4 c.
granuleeritud suhkur
1 tl.
koššersool
1/2 tl.
kaneeli
4 spl.
külm või, kuubikuteks lõigatud
6 spl.
valge vein
1
suur muna
1
munavalge, pintseldamiseks
Taimeõli, praadimiseks JUHISED
TEE TÄIDIS:
Nõruta ricotta, asetades selle suure kausi kohale peene võrguga sõela. Lase külmkapis nõrguda vähemalt tund ja kuni üleöö.
Vahusta saumikseriga suures kausis koor ja 1/4 tassi tuhksuhkrut, kuni moodustuvad jäigad tipud.
Teises suures kausis segage ricotta, mascarpone, ülejäänud 1/4 tassi tuhksuhkrut, vanill, apelsinikoor ja sool. Voldi sisse vahukoor. Külmkapis, kuni olete valmis cannoli täitmiseks, vähemalt 1 tund.
TEE KESTID:
Vahusta suures kausis jahu, suhkur, sool ja kaneel. Lõika või käte või kondiitrilõikuriga jahusegusse hernesuuruseks. Lisa vein ja muna ning sega kuni moodustub tainas. Sõtku kausis paar korda, et tainas kokku saaks. Patsutage lamedaks ringiks, seejärel mässige kilesse ja hoidke külmkapis vähemalt 1 tund kuni üleöö.
Jaga tainas kergelt jahusel pinnal pooleks. Rulli üks pool ⅛ paksuseks. Kasutage taigna välja lõikamiseks 4-tollist ringikujulist küpsisevormi. Korrake ülejäänud taignaga. Kerige sissekanded uuesti rulli, et lõigata paar täiendavat ringi.
Mähi tainas ümber cannoli vormi ja pintselda munavalgetega kohtades, kus tainas kokku puutub.
Praadimiseks:
Kuumuta suures potis keskmisel kuumusel umbes 2" õli 360°-ni. Töötades partiidena, lisage kannolivormid õlile ja praege aeg-ajalt keerates kuldseks umbes 4 minutit. Eemaldage õlist ja asetage paberrätikule. vooderdatud taldrik Lase veidi jahtuda.
Kui see on käsitsemiseks piisavalt jahtunud või kui kasutate hoidmiseks köögirätikut, keerake eemaldamiseks vormidelt õrnalt kestad.
Aseta täidis lahtise täheotsaga kondiitrikotti. Toru täidis kestadesse, seejärel kasta otsad minišokolaadilaastudesse.
ÕHUFRITTI KOHTA:
Töötades partiidena, asetage vormid õhkfritüüri korvi ja küpsetage 350° juures 12 minutit või kuni kuldpruunini.
Kui see on käsitsemiseks piisavalt jahtunud või kui kasutate hoidmiseks köögirätikut, eemaldage ettevaatlikult vormidelt keerduvad kestad.
Aseta täidis lahtise täheotsaga kondiitrikotti. Toru täidis kestadesse, seejärel kasta otsad minišokolaadilaastudesse.