Kõik armastavad head täidetud seeni. Tegelikult julgeksime öelda, et see on üks maailma parimaid pidusuupisteid koos vanade ooterežiimide kurnatud munade ja sigade teki sees. Neid on lihtne valmistada ja soojendada, need on täiesti hammustavad ja naeruväärselt maitsvad. See versioon on veelgi vastupandamatum, lisades magusat, õrna krabi, värsket rohelist sibulat ja rikkalikku toorjuustu. Pearoa jaoks ruumi kokkuhoidmine muutus lihtsalt veidi raskemaks.
Krabi artišoki täidisega seened
20
nööbiseened, puhastatud ja varred eemaldatud
8 untsi
toorjuust, pehmendatud
1 c.
tükeldatud Monterey Jack, jagatud
1/2 c.
värskelt riivitud parmesan
1
14-oz. konserveeritud artišokisüdamed, nõrutatud ja peeneks hakitud
2
küüslauguküüned, hakitud
12 untsi.
tükk krabi liha
2
roheline sibul, viilutatud
2 tl.
Worcestershire'i kaste
koššersool
Värskelt jahvatatud must pipar
Hakitud petersell, kaunistuseks JUHISED
AHJU KOHTA:
Kuumuta ahi 400°-ni. Sega suures kausis kokku toorjuust, Monterey Jack, parmesan, artišokisüdamed, küüslauk, krabi, roheline sibul ja Worcestershire'i kaste. Maitsesta soola ja pipraga ning sega, kuni see on täielikult segunenud.
Täida seened seguga ja tõsta väikesele ahjuplaadile.
Küpseta, kuni seened on küpsed ja segu läbi soojenenud, 25 minutit. Soovi korral praadida.
Kaunista peterselliga ja serveeri.
ÕHUFRITTI KOHTA:
Sega suures kausis kokku toorjuust, Monterey Jack, parmesan, artišokisüdamed, küüslauk, krabi, roheline sibul ja Worcestershire'i kaste. Maitsesta soola ja pipraga ning sega, kuni see on täielikult segunenud.
Täida seened seguga ja tõsta väikesele ahjuplaadile.
Asetage 5-8 seeni Air Fryeri korvi. Küpseta seeni 360 kraadi juures 10 minutit. Korrake ülejäänud seentega.

Toiteväärtus
Portsjonid 5