Läbi aegade parimad mozzarellapulgad
6
mozzarella pulgad
1 c.
panko leivapuru
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
2
suured munad, hästi pekstud
3 spl.
universaalne jahu
Soe marinara, serveerimiseks JUHISED
AHJU JAOKS
Külmutage mozzarella pulgad, kuni need on külmunud, vähemalt 2 tundi.
Kui olete paneerimiseks valmis, soojendage ahi 400 kraadini ja vooderdage väike küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Seadistage paneerimisjaam: pange panko, munad ja jahu kolme eraldi madalasse kaussi. Maitsesta panko ohtralt soola ja pipraga.
Määri külmutatud mozzarellapulgad jahuga, kasta munasse, seejärel pankosse, tagasi munasse ja siis tagasi pankosse. Laota ahjuplaadile.
Küpseta 8–10 minutit, jälgides hoolikalt, et juust ei immitseks.
Serveeri dippimiseks sooja marinara kastmega.
ÕHUFRITTILE
Külmutage mozzarella pulgad, kuni need on külmunud, vähemalt 2 tundi.
3 tunni pärast seadke paneerimisjaam: pange panko, munad ja jahu kolme eraldi madalasse kaussi. Maitsesta panko ohtralt soola ja pipraga.
Määri külmutatud mozzarellapulgad jahuga, kasta munasse, seejärel pankosse, tagasi munasse ja siis tagasi pankosse.
Asetage külmutatud paneeritud mozzarella pulgad ühtlase kihina oma õhufritüüri korvi. Küpseta 400° juures 6 minutit või kuni see on pealt kuldne ja krõbe ning keskelt sulanud.
Serveeri dippimiseks sooja marinara kastmega.

Toiteväärtus
Portsjonid 6