Kuumaõhu fritüür

Lahedad rantšo kikerherned

pinit

Lahedad rantšo kikerherned

2 (15 untsi) purki kikerherneid, nõrutatud ja loputatud 1/2 c. ekstra neitsioliiviõli 2 spl. rantšo maitseaine JUHISED AHJU KOHTA: Kuumuta ahi 400 °F-ni ja kuivata kikerherned väga hästi paberrätikutega. Laota kikerherned suurele ahjuplaadile ühtlase kihina. Küpseta kuldseks ja krõbedaks, 30 minutit. Tõsta kuumad kikerherned ettevaatlikult suurde kaussi. Visake spaatliga kikerherned õli ja rantšo maitseainega. Laotage uuesti küpsetusplaadile ja küpsetage veel 5 minutit. Lase kikerhernestel ahjuplaadil jahtuda. ÕHUFRITTI KOHTA: Kuivatage kikerherned paberrätikutega väga hästi. Sega suures kausis kikerherned õli ja maitseainetega. Küpseta 390° juures kuldseks ja krõbedaks, umbes 15 minutit.

Ettevalmistusaeg 5 min Valmistusaeg kokku 5 min
Toiteväärtus

Portsjonid 6

Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2