Lillkapsa totsid
Toiduvalmistamise pihusti
4 c.
lillkapsa õisikud, aurutatud (umbes 1/2 suurt lillkapsast)
1
suur muna, kergelt lahti klopitud
1 c.
hakitud cheddar
1 c.
värskelt riivitud parmesan
2/3 c.
panko riivsai
2 spl.
värskelt hakitud murulauk
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
1/2 c.
ketšup
2 spl.
Sriracha JUHISED
AHJU JAOKS
Kuumuta ahi 375°-ni. Määri suur küpsetusplaat küpsetuspritsiga.
Auruta köögikombainis lillkapsast kuni riisumiseni. Aseta riisi lillkapsas puhtale köögirätikule ja pigista, et vesi välja voolaks.
Tõsta lillkapsas suurde kaussi muna, Cheddari, Parmesani, Panko ja murulauguga ning sega, kuni see on segunenud. Maitsesta soola ja pipraga maitse järgi.
Lusikaga umbes 1 spl segu ja rulli see kätega täidlaseks. Asetage ettevalmistatud küpsetusplaadile ja küpsetage 15 kuni 20 minutit, kuni tükid on kuldsed.
Vahepeal valmistage vürtsikas ketšup: ühendage ketšup ja Sriracha väikeses serveerimiskausis ning segage.
Serveeri soojad lillkapsatükid vürtsika ketšupiga.
ÕHUFRITTILE
Auruta köögikombainis lillkapsast kuni riisumiseni. Aseta riisi lillkapsas puhtale köögirätikule ja pigista, et vesi välja voolaks.
Tõsta lillkapsas suurde kaussi muna, Cheddari, Parmesani, Panko ja murulauguga ning sega, kuni see on segunenud. Maitsesta soola ja pipraga maitse järgi.
Lusikaga umbes 1 spl segu ja rulli see kätega täidlaseks. Töötades partiidena, asetage fritüüri korvi ühe kihina ja küpseta 375° juures 10, kuni tükid on kuldsed.
Vahepeal valmistage vürtsikas ketšup: ühendage ketšup ja Sriracha väikeses serveerimiskausis ning segage.
Serveeri soojad lillkapsatükid vürtsika ketšupiga.
Toiteväärtus
Portsjonid 6