Kuumaõhu fritüür

Bang bang kaste on vürtsikas kombinatsioon magusast tšillikastmest, srirachast ja küüslaugust. USA-s Bonefish Grill’i restoranides populaarseks saanud bang bang krevetid on kaetud majoneesist, Srirachast ja tšilli küüslaugukastmest valmistatud kastmega. Kuigi kulinaarse termini bang bang päritolu pärineb Hiina Szechuani provintsist – kus kaste oli tšilliõlist, mustast äädikast, röstitud seesamipastast ja Sichuani pipraterast valmistatud kastmega kanaroa kate –, on see moondunud see populaarne, kiire ja vürtsikas kate paljudele toiduainetele. (Tõsiselt, me viskasime maisi, rooskapsast ja lillkapsast bang bang kastmesse ja isegi niristasime selle burgeri peale.) Siin kaunistab selle versioon õhu käes praetud brokkoli, andes sellele õrnale köögiviljale tuju. Brokkoli rabe on vähem mõru ja veidi rohkem tekstuuri kui brokkoli, sobib see ideaalselt vürtsikate koostisosadega. Kui eelistate brokkolit paugutada, saame ka selle teoks teha.