Print Options:

Õhufritüür Bang Bang Broccolini

Bang bang kaste on vürtsikas kombinatsioon magusast tšillikastmest, srirachast ja küüslaugust. USA-s Bonefish Grill'i restoranides populaarseks saanud bang bang krevetid on kaetud majoneesist, Srirachast ja tšilli küüslaugukastmest valmistatud kastmega. Kuigi kulinaarse termini bang bang päritolu pärineb Hiina Szechuani provintsist – kus kaste oli tšilliõlist, mustast äädikast, röstitud seesamipastast ja Sichuani pipraterast valmistatud kastmega kanaroa kate –, on see moondunud see populaarne, kiire ja vürtsikas kate paljudele toiduainetele. (Tõsiselt, me viskasime maisi, rooskapsast ja lillkapsast bang bang kastmesse ja isegi niristasime selle burgeri peale.) Siin kaunistab selle versioon õhu käes praetud brokkoli, andes sellele õrnale köögiviljale tuju. Brokkoli rabe on vähem mõru ja veidi rohkem tekstuuri kui brokkoli, sobib see ideaalselt vürtsikate koostisosadega. Kui eelistate brokkolit paugutada, saame ka selle teoks teha.
Time
Ettevalmistusaeg: 5 5 min Valmistusaeg kokku: 5 min
Kalorid 125
Kirjeldus
1 küüslauguküünt, hakitud 2 spl. magus tšillikaste 1 spl. värske laimimahl 2 tl. ekstra neitsioliiviõli 1 tl. sriracha 1/8 tl. koššersool 1 hunnik brokkoliini (umbes 8 untsi), otsad kärbitud Serveerimiseks värsked koriandrilehed ja röstitud seesamiseemned JUHISED Vahusta suures kausis küüslauk, tšillikaste, laimimahl, õli, sriracha ja sool. Lisa brokkoli ja viska kattele. Asetage brokkoli ühe kihina õhkfritüüri korvi, kraapides brokkolile kausist kastme. Küpseta 5–7 minutit 400° juures, kuni brokkoli varred on krõbedad-õrnad ja õisikud on täpiliselt kergelt söestunud. Asetage brokkoli vaagnale ja kraapige fritüüri põhjast kõik kastmejäägid ülevalt. Kõige peale pane koriandrit ja seesamiseemneid.
Toiteväärtus

Portsjonid 2 - 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 125kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 5g8%
Küllastunud rasvad 1g5%
Soolad 280mg12%
Süsivesikud 18g6%
Kiudained 3g12%
Suhkrud 12g
Valgud 3g6%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.