1
küüslauguküünt, hakitud
2 spl.
magus tšillikaste
1 spl.
värske laimimahl
2 tl.
ekstra neitsioliiviõli
1 tl.
sriracha
1/8 tl.
koššersool
1
hunnik brokkoliini (umbes 8 untsi), otsad kärbitud
Serveerimiseks värsked koriandrilehed ja röstitud seesamiseemned JUHISED
Vahusta suures kausis küüslauk, tšillikaste, laimimahl, õli, sriracha ja sool. Lisa brokkoli ja viska kattele.
Asetage brokkoli ühe kihina õhkfritüüri korvi, kraapides brokkolile kausist kastme. Küpseta 5–7 minutit 400° juures, kuni brokkoli varred on krõbedad-õrnad ja õisikud on täpiliselt kergelt söestunud.
Asetage brokkoli vaagnale ja kraapige fritüüri põhjast kõik kastmejäägid ülevalt. Kõige peale pane koriandrit ja seesamiseemneid.