1 spl.
peeneks jahvatatud maisijahu
2 tl.
kuivatatud pune
2 tl.
magus paprika
1 tl.
tumepruun suhkur
1 tl.
kuivatatud tüümian
1 tl.
jahvatatud köömned
1/2 tl.
küüslaugupulber
1 1/4 tl.
koššersool, jagatud
1/2 tl.
värskelt jahvatatud musta pipart ja rohkem
4
(6 untsi) tilapiafileed
Oliiviõli küpsetussprei
2
küpsed mangod, kivideta, kooritud ja tükeldatud (umbes 2 1/4 c.)
1/2
suur punane paprika, peeneks hakitud (umbes 1 c.)
1/2
väike punane sibul, peeneks hakitud
1/4 c.
hakitud värskeid koriandri lehti
1/4 c.
värske laimimahl
2 spl.
ekstra neitsioliiviõli JUHISED
Sega väikeses kausis maisijahu, pune, paprika, pruun suhkur, tüümian, köömned, küüslaugupulber, 3/4 tl soola ja 1/2 tl pipart. Patsuta tilapia paberrätikutega kuivaks; maitsesta mõlemad pooled rikkalikult maisijahuseguga (kasuta seda kõike), vajuta kinni. Piserdage kala mõlemalt poolt küpsetusspreiga.
Asetage fritüüri korvi 1 filee. Küpseta 400° juures, kuni see on just läbi küpsenud, 4–6 minutit. Korrake ülejäänud kaladega.
Vahepeal segage keskmises kausis mangod, paprika, sibul, koriander, laimimahl, õli, ülejäänud 1/2 teelusikatäit soola ja paar jahvatatud pipart.
Jaga tilapia taldrikutele. Kõige peale mangosalsa.