Kuumaõhu fritüür

Õhufritüür brokkoli

pinit

Jätke ahi vahele ja kasutage õhufritüüri täiuslikult krõbeda ja õrna brokoli saamiseks. Saate pääseda minimaalse õliga, muutes selle nutikaks viisiks köögiviljade küpsetamiseks, kuid muutke see siiski maitsvaks. Pärast vaid 10-minutilist õhufritüüris viibimist on teil lihtne külg tööks valmis! Meil on mõned näpunäited ja nipid, mis aitavad teil sellest lihtsast küljest maksimumi võtta:

Proovi erinevaid maitsekombinatsioone!

Õhufritüür brokkoli

1 keskmine brokolipea, lõigatud õisikuteks 1 küüslauguküünt, hakitud 1 spl. ekstra neitsioliiviõli Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Näputäis purustatud punase pipra helbeid JUHISED Suures kausis viska brokkoli küüslaugu ja õliga; maitsesta soola, musta pipra ja punase pipra helvestega. Vajadusel partiidena töötades asetage brokkoli ühe kihina õhkfritüüri korvi. Küpseta 370° juures pehmeks ja krõbedaks, umbes 10 minutit.
Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min Kalorid: 53
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 53kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 4g7%
Küllastunud rasvad 1g5%
Soolad 139mg6%
Süsivesikud 4g2%
Kiudained 2g8%
Suhkrud 1g
Valgud 2g4%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid