Jätke ahi vahele ja kasutage õhufritüüri täiuslikult krõbeda ja õrna brokoli saamiseks. Saate pääseda minimaalse õliga, muutes selle nutikaks viisiks köögiviljade küpsetamiseks, kuid muutke see siiski maitsvaks. Pärast vaid 10-minutilist õhufritüüris viibimist on teil lihtne külg tööks valmis! Meil on mõned näpunäited ja nipid, mis aitavad teil sellest lihtsast küljest maksimumi võtta:
Proovi erinevaid maitsekombinatsioone!
Õhufritüür brokkoli
1 keskmine brokolipea, lõigatud õisikuteks 1 küüslauguküünt, hakitud 1 spl. ekstra neitsioliiviõli Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Näputäis purustatud punase pipra helbeid JUHISED Suures kausis viska brokkoli küüslaugu ja õliga; maitsesta soola, musta pipra ja punase pipra helvestega. Vajadusel partiidena töötades asetage brokkoli ühe kihina õhkfritüüri korvi. Küpseta 370° juures pehmeks ja krõbedaks, umbes 10 minutit.

Portsjonid 4
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid 53
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 4g7%
- Küllastunud rasvad 1g5%
- Soolad 139mg6%
- Süsivesikud 4g2%
- Kiudained 2g8%
- Suhkrud 1g
- Valgud 2g4%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.