Kuumaõhu fritüür

Pange oma õhufritüür valmis ja pange õli ära! Seda falafelit on väga lihtne valmistada ja suurem osa ajast kulub lihtsalt õhufritüüris partiidena töötamisele (kõige hullem, me teame!). Hästi vürtsikas ja õrn – see on meie lemmikviis falafeli valmistamiseks. Segu valmistamisel olge kindlasti aeglaselt. Sa ei taha segada nii kaugele, et sellest saaks pasta või falafel ei teki tegelikult. See vajab mingit struktuuri peamiselt purustatud kikerhernestest. Kui leiate, et segu on liiga märg, võite käsi kergelt märjaks teha, nii on falafelide vormimine lihtsam. Peate ainult segu õrnalt kokku pigistama, kuna need hoiavad õhufritüüris hästi oma kuju (erinevalt õlist!). Söödan palli õrnalt käte vahel edasi-tagasi, et aidata moodustada kena ring.