1 nael
tursk, lõigatud 4 ribaks
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
1/2 c.
universaalne jahu
1
suur muna, lahtiklopitud
2 c.
panko leivapuru
1 tl.
Old Bay maitseaine
Sidruniviilud, serveerimiseks
Tatari kaste, serveerimiseks JUHISED
Patsuta kala kuivaks ja maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.
Asetage jahu, muna ja panko kolme madalasse kaussi. Lisage Pankole Old Bay ja segage. Töötades ükshaaval, määri kala jahuga, seejärel munaga ja lõpuks pankoga, vajutades katteks.
Partiidena töötades asetage kala fritüüri korvi ja küpseta 400° juures 10–12 minutit, pooleldi õrnalt ümber pöörates või kuni kala on kuldne ja kahvliga kergesti helves.
Serveeri sidruniviilude ja tartarkastmega.