Meile meeldib suvikõrvitsaga süüa teha, sest see on mitmekülgne ja sobib suurepäraselt vähese süsivesikusisaldusega. Meile meeldib ka sellega tagasi pöörduda ja see tähendab tavaliselt paneeritud ja pannil praetud. Kui fritüüri jaoks pannil praadimine vahele jätta, saate selle krõbeda katte ilma lisarasvata, mis tähendab, et võite süüa nii palju kui soovite, ilma kahetsuseta! Kastke see oma lemmikmarinarasse ja sööge neid, kuni need on veel soojad!
Õhufritüür suvikõrvits
2
keskmine suvikõrvits, viilutatud 1/4-tollisteks ringideks
2
suured munad
3/4 c.
panko leivapuru
1/3 c.
maisijahu
1/3 c.
värskelt riivitud parmesan
1 tl.
kuivatatud pune
1/4 tl.
küüslaugupulber
Näputäis purustatud punase pipra helbeid
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Marinara, serveerimiseks JUHISED
Tõsta suvikõrvits paberrätikutega vooderdatud taldrikule ja patsuta kuivaks.
Klopi madalas kausis munad ühtlaseks. Teises madalas kausis ühendage panko, maisijahu, parmesan, pune, küüslaugupulber ja punase pipra helbed; maitsesta soola ja musta pipraga.
Kastke suvikõrvitsatükid ükshaaval munasse, seejärel panko segusse, suruge kinni.
Töötades partiidena, asetage suvikõrvits ühe kihina õhkfritüüri korvi. Küpseta 400° juures, poole peal ümber pöörates, kuni mõlemalt poolt krõbedaks, umbes 18 minutit. Serveeri soojalt marinaraga.

Toiteväärtus
Portsjonid 4
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid 183kcal
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 5g8%
- Küllastunud rasvad 2g10%
- Soolad 307mg13%
- Süsivesikud 26g9%
- Kiudained 2g8%
- Suhkrud 3g
- Valgud 9g18%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.