Kuumaõhu fritüür

Õhufritüür suvikõrvits

pinit

Meile meeldib suvikõrvitsaga süüa teha, sest see on mitmekülgne ja sobib suurepäraselt vähese süsivesikusisaldusega. Meile meeldib ka sellega tagasi pöörduda ja see tähendab tavaliselt paneeritud ja pannil praetud. Kui fritüüri jaoks pannil praadimine vahele jätta, saate selle krõbeda katte ilma lisarasvata, mis tähendab, et võite süüa nii palju kui soovite, ilma kahetsuseta! Kastke see oma lemmikmarinarasse ja sööge neid, kuni need on veel soojad!

Õhufritüür suvikõrvits

2 keskmine suvikõrvits, viilutatud 1/4-tollisteks ringideks 2 suured munad 3/4 c. panko leivapuru 1/3 c. maisijahu 1/3 c. värskelt riivitud parmesan 1 tl. kuivatatud pune 1/4 tl. küüslaugupulber Näputäis purustatud punase pipra helbeid Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Marinara, serveerimiseks JUHISED Tõsta suvikõrvits paberrätikutega vooderdatud taldrikule ja patsuta kuivaks. Klopi madalas kausis munad ühtlaseks. Teises madalas kausis ühendage panko, maisijahu, parmesan, pune, küüslaugupulber ja punase pipra helbed; maitsesta soola ja musta pipraga. Kastke suvikõrvitsatükid ükshaaval munasse, seejärel panko segusse, suruge kinni. Töötades partiidena, asetage suvikõrvits ühe kihina õhkfritüüri korvi. Küpseta 400° juures, poole peal ümber pöörates, kuni mõlemalt poolt krõbedaks, umbes 18 minutit. Serveeri soojalt marinaraga.
Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min Kalorid: 183
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 183kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 5g8%
Küllastunud rasvad 2g10%
Soolad 307mg13%
Süsivesikud 26g9%
Kiudained 2g8%
Suhkrud 3g
Valgud 9g18%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid