Kalkunirind võib saada halva räpi, sest see on mahe ja üleküpsetatud. Tänu sellele lihtsale tandoori kalkuni rinnaretseptile enam mitte, sest maitse ja niiskuse lukustamiseks on vaja vaid mõnda põhisammu. Esimene võti on osta naha peal kondiga kalkuni rinnatükk, mis aitab niiskust kinni hoida, et välispind ei kuivaks fritüüri intensiivsest kuumusest. Järgmisena leota kalkunit maitsvas tandoori stiilis marinaadis, mis on valmistatud jogurti, küüslaugupaprika, kurkumi, ingveri ja köömnetega. See mitte ainult ei lukusta maitset, vaid aitab kaasa ka ülipehmele lihale. Lõpuks lühendab õhkfritüüris küpsetamine tavalist röstimisaega, tagades naha krõbeda ilma üleküpsenud lihata. Kas teete sellest sööki? Serveerige Air Fryer Tandoori Türgi rinnaliha basmati riisi, naani ja raitaga.
Õhufritüür Tandoori Türgi rinnatükk

Portsjonid 4
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid 350kcal
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 14g22%
- Küllastunud rasvad 5g25%
- Soolad 836mg35%
- Süsivesikud 5g2%
- Kiudained 1g4%
- Suhkrud 3g
- Valgud 48g96%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.