Palun ärge ärrituge, aga ma ei ole kunagi olnud tater totside fänn. Ma eelistan palju friikartuleid ja mind ei tabaks kunagi nende petmisega. Siiani see on. Õhufritüür töötab nende rämpsudega mingi maagiliselt. See muudab need eriti krõbedaks ja omatehtud karvas välimus muudab need paremaks kui ükski kiirtoidukett suudaks toota. Parim osa? Need on täiesti gluteeni- ja rasvavabad. See on ükssarviku suupiste!
Õhufritüür Tater Tots
3 naela
koorega kartulid, kooritud
1 1/2 tl.
koššersool, lisaks veel viimistlemiseks
1/2 tl.
küüslaugupulber
1/4 tl.
sibula pulber
Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED
Lisage suures potis keevasse vette kartulid ja keetke, kuni kartulid on noaga torkamisel vaid vähese vastupanu, umbes 7 minutit. Nõruta ja lase jahtuda.
Kui kartulid on käsitsemiseks piisavalt jahedad, kasutage kartulite purustamiseks kasti riivis keskmisi auke. Segage suures kausis hakitud kartul, sool, küüslaugupulber, sibulapulber ja pipar. Vormige oma kätega umbes 2 supilusikatäit segust totaalne kuju, vajadusel õrnalt pigistades.
Töötades partiidena, asetage tater tots õhufritüüri korvi. Küpseta 375° juures 20 minutit, katkestades korvi raputamise poole pealt, kuni see on kuldne.
Eemaldage korvist ja puistake soolaga.

Toiteväärtus
Portsjonid 55