Kuumaõhu fritüür

Õhkfritüür on muutnud kõik asjad krõbedaks ja krõbedaks koduköögis kõikjal. See tofu retsept on suurepärane näide! Krõbeda tofu saamiseks peate tavaliselt kuumutama hunniku õli, muretsema üleküpsetamise või segase puhastamise pärast. Kuid õhufritüür muudab täiusliku kuldpruuni tofu saamise lihtsaks. Selle retsepti põhisammud on tofu marineerimine, maisitärklise sisse uputamine, õhu käes praadimine ja seejärel kastmesse viskamine. Milline marinaad ja kaste on teie otsustada, kuid meile meeldib see sojamarinaad ja vürtsikas kaste (mis võib teile meenutada bang bang krevette). Kuid sama lihtsalt võid visata tofu grillkastmesse või kastmesse, mis koosneb võrdsetes osades ketšupist ja gochujangist. Valikud on lõputud!