1
(14 untsi) plokkige kõva tofu, lõigake 1½-tollisteks kuubikuteks
2 spl.
madala naatriumisisaldusega sojakaste
2 tl.
röstitud seesamiõli
1/2 tl.
küüslaugupulber
1/2 tl.
kuum või suitsutatud paprika
1/2 tl.
sibula pulber
1/2 c.
maisitärklis
1 tl.
koššersool, pluss veel
1/4 tl.
värskelt jahvatatud musta pipart
Oliiviõli küpsetussprei
1/4 c.
majonees
1/4 c.
Tai magus tšillikaste
2
küüslauguküüned, riivitud
2 spl.
sriracha
Serveerimiseks aurutatud valge riis, viilutatud talisibul ja seesamiseemned JUHISED
Valage suures kausis tofu, sojakaste, õli, küüslaugupulber, paprika ja sibulapulber. Kata kauss ja jahuta vähemalt 20 minutit või kuni 1 tund.
Vahusta keskmises kausis maisitärklis, 1 tl soola ja 1/4 tl musta pipart. Viska tofu maisitärklise segusse, kuni see on kaetud, raputades maha kõik ülejäägid.
Vajadusel partiidena töötades õhkfritüüri korvis, asetage tofu ühe kihina; piserdage keedupihustiga. Küpseta 400° juures, poole peal viskades, kuni kuldne ja krõbe, umbes 15 minutit.
Vahusta suures kausis majonees, tšillikaste, küüslauk ja sriracha; maitsesta soolaga. Tõsta katteks tofu kastmesse.
Serveeri tofut riisi peale. Kaunista talisibula ja seesamiseemnetega.