Kuumaõhu fritüür

Õhufritüüri kapsa- ja fetapirukad

pinit

Air Fryer Kale ja Feta Hand Pies on tervislik, spanakopitast inspireeritud suupiste, mis sobib suurepäraselt peo alustamiseks. Pintseldate helbelise filotaina kihid oliiviõliga, et saada täiuslikult helbeline koorik, mis ümbritseb lehtkapsa- ja fetatäidist. Segage see, vahetades lehtkapsa vastu kaelusroheline, spinat või mangold. Või segage juurde kuldseid rosinaid, et anda küpsetistele soolane-magus serv, või lisage seedermänni pähkleid, et anda küpsetistele peent särtsu.

Õhufritüüri kapsa- ja fetapirukad

1 (10 untsi) pakend külmutatud tükeldatud lehtkapsast või spinatist, sulatatud ja kuivaks pressitud 1 talisibul, peeneks hakitud 2 spl. hakitud värsket tilli 1 tl. peeneks riivitud sidrunikoor 1/2 tl. kuivatatud pune 1/2 tl. koššersool 1/4 tl. purustatud punase pipra helbed 1/4 tl. värskelt jahvatatud musta pipart 1/4 tl. küüslaugupulber 1/4 c. ekstra neitsioliiviõli, jagatud 6 külmutatud filotainalehed (iga leht umbes 18x13 tolli), sulatatud vastavalt pakendi juhistele 1 c. purustatud feta (umbes 4 untsi) JUHISED Sega keskmises kausis lehtkapsas, talisibul, till, sidrunikoor, pune, sool, punase pipra helbed, must pipar, küüslaugupulber ja 1 spl õli. Kata phyllo kergelt niiske köögirätikuga. Võtke 1 filoleht ja asetage see puhtale tööpinnale. Pintseldage filot kergelt ülejäänud õliga, seejärel pange peale teine ​​filoleht. Pintselda teine ​​filoleht kergelt üle õliga. Viilutage kihiline filo risti kuueks pikaks ribaks (igaüks umbes 13"-3"). Asetage 1 pakitud supilusikatäis lehtkapsa segu teile lähimasse nurka ühele filoribale. Voldi nurk lehtkapsasegule, et moodustada kolmnurk, seejärel jätkake voltimist (nagu lipu voltimine), kuni kogu filoriba on lehtkapsasegule täielikult volditud. Tõsta täidetud filo lehtalusele ja kata kergelt niiske köögirätikuga. Korrake ülejäänud lehtkapsatäidise ja filoga. Pintselda filo välispinda järelejäänud õliga. Asetage õhufritüüri korvi 4–6 käsipirukat, asetades need üksteisest ühtlaselt ja jälgides, et see ei oleks ülerahvastatud. Küpseta 370° juures, poole peal ümber pöörates, kuni kuldne ja krõbe, 6–8 minutit. Korrake ülejäänud kätepirukatega. Serveeri soojalt või toatemperatuuril.
Ettevalmistusaeg 15 min Valmistusaeg kokku 15 min Kalorid: 69
Toiteväärtus

Portsjonid 18


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 69kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 5g8%
Küllastunud rasvad 1g5%
Soolad 146mg7%
Süsivesikud 4g2%
Kiudained 0.4g2%
Suhkrud 0.5g
Valgud 2g4%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid