Täiuslikult küpsenud praad võib tunduda hirmuäratava ülesandena. Väljastpoolt kuldse kooriku röstise saamine ja praad mitte üle küpsetada võib olla keeruline. Mis siis, kui me ütleksime teile, et teie fritüür võib kogu selle stressi maha võtta?
Õhufritüüri praad
4 spl.
või, pehmendatud
2
küüslauguküüned, hakitud
2 tl.
värskelt hakitud petersell
1 tl.
värskelt hakitud murulauk
1 tl.
värskelt hakitud tüümian
1 tl.
värskelt hakitud rosmariin
1
(2 naela) kondiga ribeye
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED
Sega väikeses kausis või ja ürdid. Asetage kiletüki keskele ja rullige palgiks. Keerake otsad kokku, et hoida pingul ja hoida külmkapis kuni kõvenemiseni, 20 minutit.
Maitsesta praad mõlemalt poolt soola ja pipraga.
Asetage praad õhufritüüri korvi ja küpsetage 400° juures 12–14 minutit, keskmiseks, olenevalt praadi paksusest, poole peal ümber pöörates.
Serveerimiseks lisa praad ürdivõi viiluga.

Toiteväärtus
Portsjonid 2