Kuumaõhu fritüür

Õhufritüüri sõõrikud

pinit

Sõõrikud on üks meie lemmikmagustoite, kuid nende valmistamine kodus võib olla intensiivne (tere, kuum õli!). Õhkfritüüriga võite kuuma õli poti vahele jätta ja teha tervislikuma versiooni. Kui olete kunagi küpsetatud sõõrikut söönud, siis tehke end tugevaks. Need on NII palju paremad. Selle asemel, et maitseda nagu kook, sõõriku kujuline, maitsevad kõik need nagu värskelt praetud klassikalised glasuuritud sõõrikud tänu sellele, et tainas on endiselt pärmitainas. Need on kerged ja õhulised lihtsalt ilma lisaõlita. Määrige oma õhufritüüri korv kindlasti rasvaga, et tainas korvi külge ei kleepuks. Otse fritüürist vaadates näevad need välja nagu bagelid, kuid kõik muutub, kui kastad need glasuuri sisse ja katad üle vikerkaarega. Kui olete kaneeli-suhkru churro inimene, võiksite ka seda teed minna. Peate neid valmistama partiidena, kuna fritüüri korvid on nii väikesed, kuid need ei võta kaua aega, kui need on fritüüris! Annab teile iga uue partii ajal piisavalt aega sõõrikute glasuurimiseks.

Õhufritüüri sõõrikud

SÖÖRIKUKS Toiduvalmistamise pihusti 1/2 c. piim 1/4 c. pluss 1 tl. granuleeritud suhkur, jagatud 1 (0,25 untsi) pakk või 2 1/4 tl. aktiiv-kuivpärm 2 c. universaalne jahu 1/2 tl. koššersool 4 spl. võid, sulatatud 1 suur muna 1 tl. puhas vaniljeekstrakt VANILLJEGLAASI JAOKS 1 c. tuhksuhkur 2 untsi piim 1/2 tl. puhas vaniljeekstrakt ŠOKOLAADI GLAASI JAOKS 3/4 c. tuhksuhkur 1/4 c. magustamata kakaopulber 3 spl. piim KANEELISUHKRU JAOKS 1/2 c. granuleeritud suhkur 2 spl. jahvatatud kaneel 2 spl. sulatatud või JUHISED TEE DONUTS Määri suur kauss küpsetusspreiga. Lisage piim väikesesse mikrolaineahjukindlasse kaussi või klaasist mõõtetopsi. Mikrolaineahjus kuni leige, 40 sekundit. Lisa teelusikatäis suhkrut ja sega lahustumiseni, seejärel puista pärmile ja lase umbes 8 minutit vahustada. Klopi keskmises kausis omavahel jahu ja sool. Vahusta suures kausis ülejäänud ¼ tassi suhkrut, võid, muna ja vaniljet. Vala pärmisegu, sega ühtlaseks, seejärel lisa puulusikaga segades kuivained, kuni moodustub pulstunud tainas. Tõsta kergelt jahusele pinnale ja sõtku elastseks ja vaid kergelt kleepuvaks, lisades vajadusel teelusika kaupa juurde jahu, umbes 5 minutit. Vormi tainas palliks, aseta õliga määritud kaussi ja kata puhta rätikuga. Lase tainal soojas kohas kerkida, kuni see on kahekordistunud, umbes 1 tund. Vooderda suur ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri kergelt küpsetuspritsiga. Torgake tainas alla, keerake seejärel kergelt jahuga ülepuistatud tööpinnale ja rullige ½ tolli paksuseks ristkülikuks. Kasutades sõõrikulõikurit või 3" ja 1" küpsiselõikureid, torgake sõõrikud välja. Sõtku kõik jäägid kokku ja augusta välja rohkem sõõrikud või augud. Asetage sõõrikud ja augud küpsetusplaatidele, katke rätikuga ja laske uuesti kerkida, veel 40 minutit kuni 1 tund. Määrige õhufritüüri korv küpsetusspreiga ja lisage korraga 2 sõõrikat ja 2 sõõrikuauku, veendudes, et sõõrikud ei puutuks kokku. Küpseta 375° juures 6 minutit, kuni see on sügavkuldne. Asetage jahutusrestile ja korrake ülejäänud taignaga. Kasta sõõrikud glasuuri sisse (vt allpool) või järgi kaneelisuhkru juhiseid. Tõsta tagasi jahutusrestile ja lase enne serveerimist 5 minutit taheneda. VALMISTA VANILLGLAASI: Vahusta keskmises kausis tuhksuhkur, piim ja vanill ühtlaseks massiks. TEE ŠOKOLAADIGLAASI: Vahusta keskmises kausis tuhksuhkur, kakaopulber ja piim. VALMISTA KANEELI SUHKRU Vahusta suures madalas kausis kaneel ja suhkur. Pintselda sõõrikud sulavõiga ja raputa peale kaneelisuhkrut.

Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min
Toiteväärtus

Portsjonid 6

File under
Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2