Sõõrikud on üks meie lemmikmagustoite, kuid nende valmistamine kodus võib olla intensiivne (tere, kuum õli!). Õhkfritüüriga võite kuuma õli poti vahele jätta ja teha tervislikuma versiooni. Kui olete kunagi küpsetatud sõõrikut söönud, siis tehke end tugevaks. Need on NII palju paremad. Selle asemel, et maitseda nagu kook, sõõriku kujuline, maitsevad kõik need nagu värskelt praetud klassikalised glasuuritud sõõrikud tänu sellele, et tainas on endiselt pärmitainas. Need on kerged ja õhulised lihtsalt ilma lisaõlita. Määrige oma õhufritüüri korv kindlasti rasvaga, et tainas korvi külge ei kleepuks. Otse fritüürist vaadates näevad need välja nagu bagelid, kuid kõik muutub, kui kastad need glasuuri sisse ja katad üle vikerkaarega. Kui olete kaneeli-suhkru churro inimene, võiksite ka seda teed minna. Peate neid valmistama partiidena, kuna fritüüri korvid on nii väikesed, kuid need ei võta kaua aega, kui need on fritüüris! Annab teile iga uue partii ajal piisavalt aega sõõrikute glasuurimiseks.