2 naela
nahaga, kondiga kanatükid (lõikude segu)
2 c.
petipiim
1/2 c.
kuum kaste
3 tl.
koššersool, jagatud
2 c.
universaalne jahu
1 tl.
küüslaugupulber
1 tl.
sibula pulber
1/2 tl.
kuivatatud pune
1/2 tl.
värskelt jahvatatud musta pipart
1/4 tl.
Cayenne'i pipar JUHISED
Lõika kana üleliigsest rasvast ja tõsta suurde kaussi. Sega keskmises kausis petipiim, kuum kaste ja 2 tl soola. Valage petipiimasegu kanale, veendudes, et kõik tükid on kaetud. Kata kauss ja jahuta vähemalt 1 tund või kuni üleöö.
Segage madalas kausis või pirukavormis jahu, küüslaugupulber, sibulapulber, pune, must pipar, cayenne ja ülejäänud 1 tl soola. Ükshaaval töötades eemaldage kana petipiimasegust, raputage üleliigne maha. Aseta jahusegusse, keera kattekihiks.
Vajadusel partiidena töötades õhkfritüüri korvis, aseta kana (ära ülerahvasta). Küpseta 400° juures, keerates poole peal, kuni kana on kuldpruun ja paksemasse kohta sisestatud kiirloetav termomeeter registreerib 165°, 20–25 minutit.