Print Options:

Õhufritüüris röstitud kõrvitsa- ja lehtkapsasalat palsami-vahtra kastmega

Time
Ettevalmistusaeg: 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kalorid 198
Kirjeldus
1 keskmine kõrvits (umbes 2 naela), kooritud, seemnetest puhastatud ja 1-tollisteks tükkideks lõigatud (umbes 6 c.) 2 spl. pluss 2 tl. ekstra neitsioliiviõli 1 tl. koššersool, jagatud, pluss veel 1/4 tl. värskelt jahvatatud musta pipart 2 spl. palsamiäädikas 2 tl. Vahtra siirup 1 tl. Dijoni sinep 1 hunnik lokkis lehtkapsast, varred eemaldatud, lehed jämedalt tükeldatud (umbes 6 pakitud c.) 1/4 c. kuivatatud jõhvikad 2 spl. toored kõrvitsaseemned (pepitas) 2 untsi kitsejuust JUHISED Viska suures kausis squash, 2 tl õli, 1/2 tl soola ja 1/4 tl pipart. Kraapige fritüüri korvi; varukauss. Küpseta 400° juures, raputades korvi või kõrvitsat paar korda, kuni kõrvits on pehme ja kuldne, umbes 15 minutit. Vahepeal vahustage reserveeritud kausis äädikas, siirup, sinep, 1/2 teelusikatäit soola ja ülejäänud 2 spl. õli. Lisa lehtkapsas ja masseeri kastmesse, et see veidi pehmeneks. Tõsta squash kaussi koos lehtkapsaga. Lisa jõhvikad ja pepitas ning viska kokku; maitsesta soola ja pipraga. Murenda peale kitsejuust ja viska õrnalt salatisse.
Toiteväärtus

Portsjonid 4 - 6


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 198kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 10g16%
Küllastunud rasvad 3g15%
Soolad 448mg19%
Süsivesikud 25g9%
Kiudained 6g24%
Suhkrud 10g
Valgud 5g10%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.