1
keskmine kõrvits (umbes 2 naela), kooritud, seemnetest puhastatud ja 1-tollisteks tükkideks lõigatud (umbes 6 c.)
2 spl.
pluss 2 tl. ekstra neitsioliiviõli
1 tl.
koššersool, jagatud, pluss veel
1/4 tl.
värskelt jahvatatud musta pipart
2 spl.
palsamiäädikas
2 tl.
Vahtra siirup
1 tl.
Dijoni sinep
1
hunnik lokkis lehtkapsast, varred eemaldatud, lehed jämedalt tükeldatud (umbes 6 pakitud c.)
1/4 c.
kuivatatud jõhvikad
2 spl.
toored kõrvitsaseemned (pepitas)
2 untsi
kitsejuust JUHISED
Viska suures kausis squash, 2 tl õli, 1/2 tl soola ja 1/4 tl pipart. Kraapige fritüüri korvi; varukauss. Küpseta 400° juures, raputades korvi või kõrvitsat paar korda, kuni kõrvits on pehme ja kuldne, umbes 15 minutit.
Vahepeal vahustage reserveeritud kausis äädikas, siirup, sinep, 1/2 teelusikatäit soola ja ülejäänud 2 spl. õli. Lisa lehtkapsas ja masseeri kastmesse, et see veidi pehmeneks.
Tõsta squash kaussi koos lehtkapsaga. Lisa jõhvikad ja pepitas ning viska kokku; maitsesta soola ja pipraga. Murenda peale kitsejuust ja viska õrnalt salatisse.