PUUVILJATÄIDIS
1 c.
värsked vaarikad
3/4 c.
värsked mustikad
1/2 c.
värsked murakad
2 spl.
granuleeritud suhkur
2 tl.
jahvatatud linaseemned
1/2 tl.
puhas vaniljeekstrakt
Näputäis koššersoola
TOPPING
1/3 c.
täistera nisujahu
3 spl.
vanamoodne valtsitud kaer või hakitud pähklid, näiteks mandlid või pekanipähklid
1 spl.
granuleeritud suhkur
Näputäis koššersoola
2 spl.
või, pehmendatud
Oliiviõli küpsetussprei JUHISED
PUUVILJATÄIDIS
Viska keskmises kausis vaarikad, mustikad, murakad, suhkur, linaseemned, vanill ja sool, kuni need on kaetud.
Jagage marjasegu 2 (6") alumiiniumist pirukaplaadi vahel.
TOPPING
Vahusta keskmises kausis jahu, kaer, suhkur ja sool. Lisa või ja pigista segu kätega kokku, kuni moodustuvad tükid.
Puista kate täidise peale; piserdage ohtralt küpsetusspreiga. Asetage 1 pann fritüüri korvi. Küpseta 370° juures, kuni täidis on mullitav ja pealt kuldne, umbes 15 minutit. Lase veidi jahtuda. Korrake ülejäänud krõbedaga.