Print Options:

Õhufritüüritud Caprese täidisega Portobello seene

Time
Ettevalmistusaeg: 5 min Valmistusaeg kokku: 5 min
Kalorid 198
Kirjeldus
1 suur küüslauguküüs, riivitud 2 spl. ekstra neitsioliiviõli 1/2 tl. koššersool Värskelt jahvatatud must pipar 4 portobello seened (umbes 1 nael), varred eemaldatud 4 untsi madala niiskusega mozzarella, lõigatud väikesteks tükkideks (umbes 3/4 c.), jaotatud 8 kirss- või viinamarjatomatid, poolitatud (umbes 1/2 c.), jaotatud Serveerimiseks rebitud värsked basiilikulehed, balsamico glasuur ja purustatud punase pipra helbed JUHISED Vahusta väikeses kausis küüslauk, õli, 1/2 teelusikatäit soola ja paar jahvatatud musta pipart. Pintselda seened üleni õliseguga. Asetage fritüüri korvi 2 seent kuplikujulise poolega ülespoole. Küpseta 400° juures, keerates pooleldi kuplikujulise poolega allapoole, kuni pehme, 7–9 minutit. Eemaldage ettevaatlikult fritüüri korv. Täida korgid poole juustu ja poole tomatiga; maitsesta soolaga. Jätkake küpsetamist 400° juures, kuni juust on sulanud ja täppidega kuldseks muutunud ning tomatid on pehmenenud, veel 2–3 minutit. Tõsta taldrikule. Korrake ülejäänud seente, juustu ja tomatitega. Laota seened vaagnale. Kõige peale lisa basiilik, tilk balsamicoglasuuri ja punase pipra helbed.
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 198kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 14g22%
Küllastunud rasvad 5g25%
Soolad 492mg21%
Süsivesikud 11g4%
Kiudained 2g8%
Suhkrud 8g
Valgud 9g18%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.