Kuumaõhu fritüür

Mida õhufritüür ei suuda? Alustuseks võib sellest saada kohevad kaerapannkoogid ja teha krõbedat kanavõileiba, milles on osa tavapäraselt kasutatavast õlist. Sellest saab küpsetada täiuslikke maapähklivõi- ja šokolaadiküpsiseid ning ehk kõige parem on see, et see teeb krõmpsuva granola kõige krõmpsuvamaks. Selle põhjuseks on asjaolu, et fritüür töötab, tsirkuleerides küpsetatava toote ümber eriti suure võimsusega kuuma õhku, mis on täpselt see, mida on vaja krõbeda, mitte läbimärja tekstuuriga granola valmistamiseks. See on nii selle Cinnamon Crunch Granola partii puhul, mis on täis pekanipähklit, kõrvitsaseemneid ja kookospähklit. Muidugi, kui eelistate muid segusid, võite mängida kõigi käepärast olevate pähklite ja seemnetega, kui kuivaineid on kokku 3 1/4 tassi.