Grillitud juust võis olla üks esimesi asju, mida õppisite küpsetama. See on lihtne kahe koostisosaga (noh, kolme koostisosaga, kui lisada või) retsept, mille on täiustanud paljud kodukokad. Kuid isegi parimatel grilljuustu valmistajatel võib olla raskusi selle täiusliku, söögikoha stiilis grilljuustu loomisega, millel on servast servani kuldne leib ja täiuslikult sulanud juust.
Õhufritüüritud grillitud juust
2
viilutab leiba, näiteks valget, juuretist või nisu
2 tl.
majonees või pehme soolavõi, jagatud
4
viilutab sulatatud juustu, näiteks Ameerika, Cheddari või Colby Jacki JUHISED
Määri 1 tl majoneesi iga leivatüki ühele küljele servast servani. Valmistage võileib, asetades juustu kahe leivatüki vahele, majoneesi pool väljapoole.
Asetage õhufritüüri korvi pärgamenditükk, mis on võileivast veidi suurem. Asetage võileib pärgamendile.
Seadke õhufritüür 370° peale ja küpseta 8 minutit, korra ümber pöörates või kuni juust on sulanud ning leib on kuldne ja röstitud. Viiluta ja serveeri.

Toiteväärtus
Portsjonid 1