Kui otsisime maailma parimat burgerit, soovisime tõesti, et oleksime katsetanud õhufritüüri versiooni. Tänu kiirele küpsetusajale jäävad need burgerid ideaalselt mahlased ja paluvad põhimõtteliselt sulavat juustuviilu. Täida see oma lemmiklisanditega ja tundke end burgerimeistrina – ilma suitsuta. Ja ärge unustage selle tegemise ajal endale õhufritüüris maguskartulit valmistada!
Õhufritüüritud juustuburgerid
1 nael hakkliha 2 küüslauguküüned, hakitud 1 spl. madala naatriumisisaldusega sojakaste Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 4 Ameerika juustu viilud 4 hamburgeri kuklid Majonees Salat Viilutatud tomatid Peeneks viilutatud punane sibul JUHISED Segage suures kausis veiseliha, küüslauk ja sojakaste. Vormi 4 pätsikest ja lameda 4-tolliseks ringiks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga. Asetage 2 pätsi fritüüri ja küpsetage 375° juures 4 minutit mõlemalt poolt, keskmiseks. Eemalda ja tõsta kohe peale juustuviil. Korrake ülejäänud 2 pätsiga. Määrige hamburgeri kuklid majoneesiga, seejärel lisage salat, pätsikesed, tomatid ja sibul.

Portsjonid 4