Kui otsisime maailma parimat burgerit, soovisime tõesti, et oleksime katsetanud õhufritüüri versiooni. Tänu kiirele küpsetusajale jäävad need burgerid ideaalselt mahlased ja paluvad põhimõtteliselt sulavat juustuviilu. Täida see oma lemmiklisanditega ja tundke end burgerimeistrina – ilma suitsuta. Ja ärge unustage selle tegemise ajal endale õhufritüüris maguskartulit valmistada!
Õhufritüüritud juustuburgerid
1 nael
hakkliha
2
küüslauguküüned, hakitud
1 spl.
madala naatriumisisaldusega sojakaste
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
4
Ameerika juustu viilud
4
hamburgeri kuklid
Majonees
Salat
Viilutatud tomatid
Peeneks viilutatud punane sibul JUHISED
Segage suures kausis veiseliha, küüslauk ja sojakaste. Vormi 4 pätsikest ja lameda 4-tolliseks ringiks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.
Asetage 2 pätsi fritüüri ja küpsetage 375° juures 4 minutit mõlemalt poolt, keskmiseks. Eemalda ja tõsta kohe peale juustuviil. Korrake ülejäänud 2 pätsiga.
Määrige hamburgeri kuklid majoneesiga, seejärel lisage salat, pätsikesed, tomatid ja sibul.

Toiteväärtus
Portsjonid 4