RULLIDE EEST
2 spl.
sulavõi, lisaks veel pintseldamiseks
1/3 c.
pakitud pruun suhkur
1/2 tl.
jahvatatud kaneel
Kosher sool
Universaalne jahu, pindmiseks
1
(8-oz.) tuubiga jahutatud Crescent rullid
GLAASI JAOKS
2 untsi
toorjuust, pehmendatud
1/2 c.
tuhksuhkur
1 spl.
täispiim, vajadusel rohkem JUHISED
Tee rullid: vooderda õhufritüüri põhi küpsetuspaberiga ja pintselda võiga. Sega keskmises kausis või, pruun suhkur, kaneel ja suur näputäis soola ühtlaseks ja kohevaks massiks.
Rulli kergelt jahusel pinnal ühes tükis poolkuurullid. Suru õmblused kokku ja murra pooleks. Rullige 9"-x-7" ristkülikuks. Määri võisegu taignale, jättes 1/4-tollise äärise. Alustades pikast servast, rulli tainas nagu tarretisrull, seejärel lõika risti 6 tükiks.
Asetage tükid ettevalmistatud õhufritüüri, lõikepool ülespoole, jaotage ühtlaselt.
Seadke fritüür 350 kraadini ja küpseta kuldpruuniks ja läbiküpseks umbes 10 minutit.
Valmistage glasuur: vahustage keskmises kausis toorjuust, tuhksuhkur ja piim. Vajadusel lisa teelusikatäie kaupa rohkem piima õhukeseks glasuuriks.
Määri glasuur soojadele kaneelirullidele ja serveeri.