Mitte segi ajada prantsuse makrooniga, makroon on kuhjaga kookospähkli taevast. Vähesed maiuspalad on nii rahuldavad kui need. Seal on intensiivne kookose maitse, veetlev tekstuur, suupistete suurus ja parimate versioonide puhul šokolaadikate täiendava dekadentsi saavutamiseks. Selles versioonis on kõik mugava keerdkäiguga: saate neid teha õhufritüüris, mis tähendab, et küpsetamiseks kulub vähem kui 10 minutit. (Kui teil pole fritüüri, pole probleemi – tehke hoopis neid klassikalisi makroone.)
Õhufritüüritud kookosemakaronid
2
suured munavalged
4 tl.
kallis
Näputäis koššersoola
1 1/2 c.
magustamata hakitud kookospähkel
Oliiviõli küpsetussprei
1/2 c.
poolmagusad šokolaaditükid
1 tl.
neitsi kookosõli JUHISED
Vahusta keskmises kausis munavalged, mesi ja sool vahuks. Lisa kookospähkel ja sega ühtlaseks.
Vooderdage fritüüri korv fooliumiga, jättes kahele vastasküljele umbes 1-tollise üleulatuse. Katke foolium kergelt küpsetuspihustiga.
Pakkige kookosesegu tihedalt supilusikatäit mõõtelusikasse. Asetage künkad ettevaatlikult ettevalmistatud korvi, lame külg allapoole, üksteisest umbes 1/4 tolli vahedega. Küpseta 320° juures, kuni need on peal ja kohati helekuldsed, 3–5 minutit. Pöörake ja jätkake küpsetamist, kuni lame külg on hangunud ja kuivatage. puudutusega, veel 1 kuni 2 minutit. Kasutades fooliumi üleulatust, eemalda makroonid ettevaatlikult õhkfritüürist. Lase jahtuda.
Vooderda väike ahjuplaat või plaat pärgamendiga. Sega väikeses kuumakindlas kausis laastud ja õli. Mikrolaineahjus kõrgel temperatuuril segades, kuni see on sulanud ja ühtlane, umbes 1 minut.
Kasta makroonide lame külg šokolaadisegusse. Tõsta ettevalmistatud šokolaadilehele pool allpool. Jahutage, kuni šokolaad on tardunud, umbes 20 minutit.
Toiteväärtus
Portsjonid 12
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid 114kcal
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 9g14%
- Küllastunud rasvad 8g40%
- Soolad 23mg1%
- Süsivesikud 9g3%
- Kiudained 2g8%
- Suhkrud 6g
- Valgud 2g4%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.