Sea sisefilee on ideaalne vahend vürtsika magusa kastme jaoks nendes salatimähistes. Kui te ei ole näpuga toidu fänn (ei ole hinnangut andnud!), võite kogu asja ka lihtsalt riisi- või teraviljapõhiseks kausiks muuta.
Õhufritüüritud Koreast inspireeritud sealiha sisefilee salati wrapid
1 nael sea sisefilee 3/4 tl. koššersool 1/4 c. gochujang (Korea kuuma pipra pasta) 1 küüslauguküünt, peeneks riivitud 2 spl. kallis 1 spl. röstitud seesamiõli 1/4 tl. peeneks riivitud värske ingver 1 spl. maitsestamata riisiäädikas Oliiviõli küpsetussprei 1 Bibbi või võisalati pea, lehed eraldatud Serveerimiseks viilutatud kurk, viilutatud talisibul ja keedetud riis JUHISED Lõika sealiha risti pooleks; maitsesta kõik soolaga. Sega keskmises kausis gochujang, küüslauk, mesi, õli ja ingver. Viige 1/4 tassi gochujang segu väikesesse kaussi ja segage äädikat; serveerimiseks kõrvale panna. Lisa sealiha kaussi koos ülejäänud kastmega ja viska katteks. Katke õhufritüüri korv kergelt küpsetusspreiga. Asetage sealiha korvi ja küpseta 350° juures, aeg-ajalt keerates, kuni sealiha on kuldpruun ja paksemasse kohta sisestatud kiirloetav termomeeter registreerib 140°, 16–19 minutit. Lase enne viilutamist umbes 10 minutit puhata. Asetage sealiha salatilehtedesse koos kurgi, talisibula ja riisiga. Serveeri kõrvale reserveeritud kastmega.

Portsjonid 2 - 4
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid 308
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 7g11%
- Küllastunud rasvad 2g10%
- Soolad 1562mg66%
- Süsivesikud 34g12%
- Kiudained 1g4%
- Suhkrud 14g
- Valgud 26g52%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.