1 nael
sea sisefilee
3/4 tl.
koššersool
1/4 c.
gochujang (Korea kuuma pipra pasta)
1
küüslauguküünt, peeneks riivitud
2 spl.
kallis
1 spl.
röstitud seesamiõli
1/4 tl.
peeneks riivitud värske ingver
1 spl.
maitsestamata riisiäädikas
Oliiviõli küpsetussprei
1
Bibbi või võisalati pea, lehed eraldatud
Serveerimiseks viilutatud kurk, viilutatud talisibul ja keedetud riis JUHISED
Lõika sealiha risti pooleks; maitsesta kõik soolaga.
Sega keskmises kausis gochujang, küüslauk, mesi, õli ja ingver. Viige 1/4 tassi gochujang segu väikesesse kaussi ja segage äädikat; serveerimiseks kõrvale panna. Lisa sealiha kaussi koos ülejäänud kastmega ja viska katteks.
Katke õhufritüüri korv kergelt küpsetusspreiga. Asetage sealiha korvi ja küpseta 350° juures, aeg-ajalt keerates, kuni sealiha on kuldpruun ja paksemasse kohta sisestatud kiirloetav termomeeter registreerib 140°, 16–19 minutit. Lase enne viilutamist umbes 10 minutit puhata.
Asetage sealiha salatilehtedesse koos kurgi, talisibula ja riisiga. Serveeri kõrvale reserveeritud kastmega.