Kuumaõhu fritüür

Õhufritüüritud krabikoogid

pinit

Krabikoogid on parimad, sest saate kogu krabi maitsva maitse ilma tüütu ja räpane töö, milleks on liha koortest välja tõmmata. Neid on ka ülilihtne kokku panna, kuid nende kõigi pannil praadimine võib olla jama. Sisenege õhufritüüri. Krabikoogid on ideaalne roog fritüüris küpsetamiseks, sest soovite krõbedat tekstuuri ümberringi, ilma et tulemuseks oleks õline kook.

Õhufritüüritud krabikoogid

KRABIKOOGIKS 1 suur muna 1/4 c. majonees 2 spl. hakitud murulauk 2 tl. Dijoni sinep 2 tl. Old Bay maitseaine 1 tl. peeneks riivitud sidrunikoor 1/2 tl. koššersool 1 nael jumbo tükk krabiliha, üle korjatud 1 c. Soolakreekeri puru (umbes 20 kreekerist) Oliiviõli küpsetussprei TARTAR KASTMEKS 1/2 c. tilli hapukurk, peeneks hakitud 1/4 c. majonees 1 spl. peeneks hakitud šalottsibul 2 tl. kapparid, peeneks hakitud 1 tl. hakitud värsket tilli 1 tl. värske sidrunimahl 1/4 tl. Dijoni sinep Kuum kaste ja sidruniviilud, serveerimiseks JUHISED Krabikoogid: Vahusta suures kausis muna, majonees, murulauk, sinep, Old Bay, sidrunikoor ja sool. Voldi krabiliha ja kreekeripuru, kuni need on ühendatud. Vormi krabisegust 8 pätsi (saad kotletid külmkapis hoida kuni 4 tundi). Pihustage fritüüri korvi ja krabikookide pealseid küpsetusspreiga. Laota krabikoogid ühe kihina korvi. Küpseta 375° juures, poole peal ümber pöörates, kuni see on kuldpruun ja krõbe, 12–14 minutit. Tartarikaste: segage keskmises kausis hapukurk, majonees, šalottsibul, kapparid, till, sidrunimahl ja sinep. Serveeri krabikoogid soojalt kuuma kastme, sidruniviilude ja tartarkastmega.
Ettevalmistusaeg 15 min Valmistusaeg kokku 15 min Kalorid: 387
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 387kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 25g39%
Küllastunud rasvad 4g20%
Soolad 1612mg68%
Süsivesikud 15g5%
Kiudained 1g4%
Suhkrud 1g
Valgud 24g48%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid