KRABIKOOGIKS
1
suur muna
1/4 c.
majonees
2 spl.
hakitud murulauk
2 tl.
Dijoni sinep
2 tl.
Old Bay maitseaine
1 tl.
peeneks riivitud sidrunikoor
1/2 tl.
koššersool
1 nael
jumbo tükk krabiliha, üle korjatud
1 c.
Soolakreekeri puru (umbes 20 kreekerist)
Oliiviõli küpsetussprei
TARTAR KASTMEKS
1/2 c.
tilli hapukurk, peeneks hakitud
1/4 c.
majonees
1 spl.
peeneks hakitud šalottsibul
2 tl.
kapparid, peeneks hakitud
1 tl.
hakitud värsket tilli
1 tl.
värske sidrunimahl
1/4 tl.
Dijoni sinep
Kuum kaste ja sidruniviilud, serveerimiseks JUHISED
Krabikoogid: Vahusta suures kausis muna, majonees, murulauk, sinep, Old Bay, sidrunikoor ja sool. Voldi krabiliha ja kreekeripuru, kuni need on ühendatud.
Vormi krabisegust 8 pätsi (saad kotletid külmkapis hoida kuni 4 tundi).
Pihustage fritüüri korvi ja krabikookide pealseid küpsetusspreiga. Laota krabikoogid ühe kihina korvi. Küpseta 375° juures, poole peal ümber pöörates, kuni see on kuldpruun ja krõbe, 12–14 minutit.
Tartarikaste: segage keskmises kausis hapukurk, majonees, šalottsibul, kapparid, till, sidrunimahl ja sinep.
Serveeri krabikoogid soojalt kuuma kastme, sidruniviilude ja tartarkastmega.