Kuumaõhu fritüür

Õhufritüüritud krõbedad kartulid

pinit

Oleme uhked selle üle, kui täiuslikud on meie röstitud kartulid. Tõesti, kuigi nad ei saaks paremaks minna, aga tuleb välja, et õhufritüür töötab kartulite peal omamoodi maagiliselt. Need muutuvad kõikjalt eriti krõbedaks ja jäävad seest ideaalselt pehmeks. Viska need veidi õlisse, et kõik maitseained kleepuks, et neist saaks kõige sõltuvusttekitavam kartul üldse. Need on siiani üks meie lemmikõhufritüüri retsepte.

Õhufritüüritud krõbedad kartulid

1 nael beebikartulid, poolitatud 1 spl. ekstra neitsioliiviõli 1 tl. küüslaugupulber 1 tl. Itaalia maitseaine 1 tl. Cajuni maitseaine (valikuline) Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Sidruniviil, serveerimiseks Värskelt hakitud petersell, kaunistuseks JUHISED Segage suures kausis kartulid õli, küüslaugupulbri, Itaalia maitseainete ja Cajuni maitseainetega, kui kasutate. Maitsesta soola ja pipraga. Asetage kartulid fritüüri korvi ja küpsetage 400° juures 10 minutit. Raputage korvi ja segage kartuleid ning küpseta, kuni kartulid on kuldsed ja pehmed, veel 8–10 minutit. Enne serveerimist pigista keedetud kartulitele sidrunimahl ja kaunista peterselliga.

Ettevalmistusaeg 5 min Valmistusaeg kokku 5 min
Toiteväärtus

Portsjonid 4

Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2