Oleme uhked selle üle, kui täiuslikud on meie röstitud kartulid. Tõesti, kuigi nad ei saaks paremaks minna, aga tuleb välja, et õhufritüür töötab kartulite peal omamoodi maagiliselt. Need muutuvad kõikjalt eriti krõbedaks ja jäävad seest ideaalselt pehmeks. Viska need veidi õlisse, et kõik maitseained kleepuks, et neist saaks kõige sõltuvusttekitavam kartul üldse. Need on siiani üks meie lemmikõhufritüüri retsepte.
Õhufritüüritud krõbedad kartulid
1 nael
beebikartulid, poolitatud
1 spl.
ekstra neitsioliiviõli
1 tl.
küüslaugupulber
1 tl.
Itaalia maitseaine
1 tl.
Cajuni maitseaine (valikuline)
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Sidruniviil, serveerimiseks
Värskelt hakitud petersell, kaunistuseks JUHISED
Segage suures kausis kartulid õli, küüslaugupulbri, Itaalia maitseainete ja Cajuni maitseainetega, kui kasutate. Maitsesta soola ja pipraga.
Asetage kartulid fritüüri korvi ja küpsetage 400° juures 10 minutit. Raputage korvi ja segage kartuleid ning küpseta, kuni kartulid on kuldsed ja pehmed, veel 8–10 minutit.
Enne serveerimist pigista keedetud kartulitele sidrunimahl ja kaunista peterselliga.

Toiteväärtus
Portsjonid 4