Lõpetage tänupüha puhul stressist suurepäraselt röstitud kalkuni pärast. See on raske ja võtab kogu ahju ruumi. Sel aastal tehke oma kalkunit õhus praepann! See nõuab palju vähem pingutust ja palju paremaid tulemusi ning teil on garanteeritud krõbe nahk ja mahlane kalkuniliha! Samuti on see fenomenaalne viis väiksema tänupüha tegemiseks.
Õhufritüüritud Küüslauguürdi Türgi rinnatükk
2 naela
kalkuni rinnatükk, nahk peal
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
4 spl.
võid, sulatatud
3
küüslauguküüned, hakitud
1 tl.
värskelt hakitud tüümian
1 tl.
värskelt hakitud rosmariin JUHISED
Patsuta kalkunirind kuivaks ja maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.
Sega väikeses kausis sulatatud või, küüslauk, tüümian ja rosmariin. Pintselda võiga üle kogu kalkuni rinnatükk.
Asetage fritüüri korvi, nahk üleval ja küpseta 375° juures 40 minutit või kuni sisetemperatuur jõuab 160°-ni, keerates pooleldi ümber.
Lase enne viilutamist 5 minutit puhata.

Toiteväärtus
Portsjonid 6
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid per serving: 297kcal
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 17g27%
- Küllastunud rasvad 7g35%
- Soolad 376mg16%
- Süsivesikud 1g1%
- Valgud 35g70%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.