Kuumaõhu fritüür

Küüslauk! Sidrun! Krevetid! See retsept on maitseplahvatus tänu kergelt vürtsikale sidruni-küüslaugumarinaadile, mis lisab igale suutäiele maitset. Keedetud krevetid sobivad ideaalselt kokteiliga serveerimiseks või õhtusöögi alustamiseks. Kas soovite seda segada? Jahutage krevetid ja valmistage dippimiseks DIY kokteilikaste. Võite krevette serveerida ka Cobbi salati peal või segada ülejäägid pasta sisse. Krevetid toimivad kõige paremini, kui need on kiiresti küpsetatud, seega on õhufritüür suurepärane meetod, kuna see küpsetab krevetid ühtlaselt ja muudab need seest täiesti pehmeks. Kuna sellel õhufritüüri krevettide retseptil pole paneerimist, on see suurepärane valik, kui otsite midagi tervislikku, lihtsat ja kiiret. (Kui otsite klassikalist kookospähkliga kaetud õhufritüüri krevette, proovige seda rahvahulgale meeldivat retsepti.)