SLAW EEST
1 c.
õhukeselt viilutatud punane kapsas
1/2
väike punane sibul, tükeldatud
1
jalapeño, hakitud
1
küüslauguküünt, hakitud
1 laimi mahl
2 spl.
õunasiidri äädikas
Näputäis koššersoola
LILLkapsa jaoks
1 1/2 c.
universaalne jahu
1 tl.
tšilli pulber
1 tl.
köömned
1/2 tl.
küüslaugupulber
1/2 tl.
Cayenne'i pipar
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
1 1/2 c.
mandlipiim või muu piimavaba piim
1 1/2 c.
panko leivapuru
1
keskmise peaga lillkapsas, lõigatud suupärasteks õisikuteks
Toiduvalmistamise pihusti
SERVERIMISEKS
1/2 c.
vegan majonees
2 spl.
sriracha
1 tl.
Vahtra siirup
Maisi tortillad
Viilutatud avokaado
Värskelt hakitud koriander
Laimi viilud JUHISED
Sega keskmises kausis sala koostisained. Laske tacode valmistamisel seista, segades aeg-ajalt.
Sega keskmises kausis jahu ja maitseained ning maitsesta hästi soola ja pipraga. Lisa mandlipiim ja sega ühtlaseks. Segu peaks olema paks, kuid lillkapsast siiski lihtne sisse kasta. Vajadusel lisa veel veidi piima. Asetage panko väikesesse kaussi.
Kastke õisikud piimasegusse, pühkige ära üleliigne osa, seejärel visake panko sisse.
Töötades partiidena, asetage kaetud lillkapsas fritüüri korvi ja pihustage küpsetuspritsiga. Küpseta 400° juures 15 minutit, peatades umbes poole peal, et visata ja pihustada veel küpsetussprei.
Segage väikeses kausis vegan majonees, sriracha ja vahtrasiirup.
Valmistage tacod kokku: Tortilla peal koos keedetud lillkapsa, avokaado, marineeritud salati, koriandri ja tilgakese sriracha majoneesiga. Serveeri koos laimiviiludega.