Meile meeldib Delishis lillkapsas. Alates mee-küüslaugust kuni täidetud lillkapsaküpsetamiseni oleme leidnud lõputult viise, kuidas lillkapsast maitsvaks muuta. Kuid selle retseptiga püüdsime ühendada oma armastuse lillkapsa vastu ja kinnisidee õhufritüüri vastu. See retsept on lihtne, kiire ja annab teile uue lemmikköögiviljade suupiste või lisandi.
Õhufritüüritud Lillkapsas
2 spl.
ghee või või, sulatatud
1/2 tl.
küüslaugupulber
1/4 tl.
jahvatatud kurkum
1
väike lillkapsapea, lõigatud väikesteks õisikuteks
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED
Vahusta väikeses kausis ghee, küüslaugupulber ja kurkum. Aseta lillkapsas suurde kaussi. Vala ghee segu lillkapsale, viska katteks, kuni kõik õisikud on kollaseks toonitud; maitsesta ohtralt soola ja musta pipraga.
Asetage lillkapsas ühe kihina õhkfritüüri korvi. Küpseta 375º juures, poole peal viskades, kuni kuldpruunini, 10–12 minutit.

Toiteväärtus
Portsjonid 2 - 3