1 nael
lahja veisehakkliha
1/2
kollane sibul, peeneks hakitud
1/2
roheline paprika, peeneks hakitud
1
suur muna
1/2 c.
tavaline leivapuru
1 tl.
koššersool
1 tl.
värskelt jahvatatud musta pipart
1/4 c.
pluss 2 spl. ketšup, jagatud
9
peekoniribad, poolitatud
2 spl.
pruun suhkur JUHISED
Lase suures potis 4 liitrit soolaga maitsestatud vett keema. Lisage kapsas, porgand ja seller ning küpseta, kuni need on veidi pehmenenud, umbes 2 minutit. Viige jäävanni.
Kui köögiviljad on käsitsemiseks piisavalt jahtunud, nõrutage ja pigistage köögivili köögirätikuga, kuni vesi on eemaldatud. kõrvale panema.
Segage väikeses kausis sojakaste, hoisin, austrikaste ja seesamiõli.
Kuumuta suurel pannil keskmisel-kõrgel kuumusel taimeõli läikima. Küpseta küüslauku ja ingverit segades umbes 30 sekundit, kuni need lõhnavad. Lisa sealiha ja küpseta lusikaga purustades, kuni see on pruunistunud ja hakkab krõbedaks muutuma, 4–5 minutit.
Nõruta rasv pannilt, kuni jääb alles umbes 1 supilusikatäis. Lisage sojakastme segu ja segage sealiha katteks. Küpseta keskmisel kõrgel kuumusel segades 1 minut. Lisa köögiviljad ja küpseta segades veel 2–3 minutit, kuni need on segunenud ja soojenenud; maitsesta soola ja musta pipraga. Lase veidi jahtuda.
Asetage puhtale tööpinnale rombikujuline munarulli ümbris. Tõsta ümbrise alumisele kolmandikule 2 kuhjaga supilusikatäit täidist. Voldi alumine pool üles ja keera küljed tihedalt kokku. Rullige ja sulgege servad õrnalt paari tilga veega, vajutades, et need kinnituksid.
Töötades partiidena, pintselda munarullid ohtralt taimeõliga. Asetage õhufritüüri korvis ühe kihina munarullid. Küpseta 400° juures, poole peal ümber pöörates, kuni see on kuldpruun ja krõbe, umbes 10 minutit.
Serveeri kõrvale munarulle sinepi- ja pardikastmega.