Kosher sool
1/2
väike kapsapea, südamikust puhastatud ja õhukesteks viiludeks lõigatud
2
keskmise suurusega porgand, julieneeritud
2
varred seller, julieneeritud
Jää
3 spl.
madala naatriumisisaldusega sojakaste
2 spl.
hoisin
2 spl.
austrikaste
2 tl.
röstitud seesamiõli
1 spl.
taimeõli või muu neutraalne õli, lisaks veel harjamiseks
2
küüslauguküüned, hakitud
1 tl.
hakitud värsket ingverit
1 nael
sealiha jahvatatud
Värskelt jahvatatud must pipar
12
kuni 14 munarullipaberit
Kuum Hiina sinepi- ja pardikaste, serveerimiseks JUHISED
Patsutage kana keskmises kausis paberrätikutega kuivaks; maitsesta soola ja musta pipraga. Klopi madalas kausis munad ühtlaseks. Teises madalas kausis vahustage jahu ja 1/2 tassi maisitärklist. Määri kana munaga, seejärel viska jahusegusse, raputades maha kõik ülejäägid.
Katke fritüüri korv küpsetusspreiga. Töötades partiidena, asetage kana ühe kihina korvi; pihusta kana küpsetusspreiga. Küpseta 400° juures, poole peal viskades ja küpsetuspritsiga pihustades, kuni see on kuldpruun ja läbiküpsenud, umbes 10 minutit. Tõsta kana puhtasse suurde kaussi.
Vahusta mõõtetopsis apelsinimahl, pruun suhkur, sojakaste, äädikas ja ülejäänud 1 spl. maisitärklis.
Kata väike pott küpsetusspreiga ja kuumuta keskmisel kuumusel. Küpseta küüslauku, ingverit ja punase pipra helbeid segades, kuni need lõhnavad, umbes 2 minutit. Lisa apelsinimahla segu ja kuumuta keemiseni. Küpseta aeg-ajalt segades, kuni see pakseneb ja veidi väheneb, umbes 10 minutit (teil peaks olema umbes 1 1/4 tassi kastet). Lisa õli ja sega ühtlaseks.
Vala kanale apelsinikaste ja viska katteks. Kaunista talisibula ja seesamiseemnetega.