Meie siin Delishis armastame igasuguseid pelmeene. (Vaadake näiteks juunikuu keevaid pelmeene koos omatehtud ümbrisega.) Aga kui soovite midagi vähem töömahukat (ja teile meeldib õhufritüüri kasutamine), on see retsept teie päralt.
Õhufritüüritud Potkleebised
1 c. Napa kapsas, peeneks hakitud Kosher sool 4 untsi viilutatud peekon, asetatud 10 minutiks sügavkülma 8 untsi jahvatatud kana 3 talisibul, õhukeselt viilutatud 1 (1/2") tükk ingverit, hakitud 1 küüslauguküünt, hakitud 1 tl. kalakaste 1 spl. madala naatriumisisaldusega sojakaste 1/2 tl. maisitärklis 1/2 tl. valge pipar 1/4 tl. röstitud seesamiõli Näputäis granuleeritud suhkrut 25 kuni 30 pelmeenipaberit Taimeõli, harjamiseks Serveerimiseks viilutatud talisibul ja dipikaste JUHISED Klopi suures madalas ahjuvormis lahti munad, koor, piim, suhkur, kaneel, vanill ja näpuotsaga soola. Lisa leib, keera paar korda katteks. Asetage prantsuse röstsai fritüüri korvi, töötades vastavalt vajadusele partiidena, et korv mitte ülerahvastatud. Seadke fritüür 375 kraadini ja küpseta kuni kuldpruunini, umbes 8 minutit, viskades poole peal. Serveeri röstsai soojalt, vahtrasiirupiga üle niristatud.

Portsjonid 25 - 30