1 c.
Napa kapsas, peeneks hakitud
Kosher sool
4 untsi
viilutatud peekon, asetatud 10 minutiks sügavkülma
8 untsi
jahvatatud kana
3
talisibul, õhukeselt viilutatud
1
(1/2") tükk ingverit, hakitud
1
küüslauguküünt, hakitud
1 tl.
kalakaste
1 spl.
madala naatriumisisaldusega sojakaste
1/2 tl.
maisitärklis
1/2 tl.
valge pipar
1/4 tl.
röstitud seesamiõli
Näputäis granuleeritud suhkrut
25
kuni 30 pelmeenipaberit
Taimeõli, harjamiseks
Serveerimiseks viilutatud talisibul ja dipikaste JUHISED
Klopi suures madalas ahjuvormis lahti munad, koor, piim, suhkur, kaneel, vanill ja näpuotsaga soola. Lisa leib, keera paar korda katteks.
Asetage prantsuse röstsai fritüüri korvi, töötades vastavalt vajadusele partiidena, et korv mitte ülerahvastatud. Seadke fritüür 375 kraadini ja küpseta kuni kuldpruunini, umbes 8 minutit, viskades poole peal.
Serveeri röstsai soojalt, vahtrasiirupiga üle niristatud.