2
küüslauguküüned, hakitud
2 spl.
ekstra neitsioliiviõli
4 tl.
värske sidrunimahl, pluss 1/4 tl. serveerimiseks peeneks riivitud sidrunikoor
1 tl.
koššersool
1 tl.
Worcestershire'i kaste
1 nael
baby bella või nööbiseened, poolitatud, neljaks, kui suured
1
väike kollane sibul, poolitatud ja õhukesteks viiludeks
1 spl.
hakitud värske petersell
1 spl.
värsked tüümiani lehed JUHISED
Vahusta suures kuumakindlas kausis küüslauk, õli, sidrunimahl, sool ja Worcestershire. Lisa seened ja sibul ning sega, kuni õlisegu on seentesse täielikult imendunud (selleks kulub umbes 30 sekundit).
Vajadusel partiidena töötades õhk-fritüüri korvis, lusikaga seenesegu ühe kihina; varukauss. Küpseta 400° juures, ühtlase küpsemise tagamiseks paar korda loksutades, kuni seened ja sibulad on pehmed ja kuldsed, 13–15 minutit.
Tõsta kuum seenesegu reserveeritud kaussi tagasi. Puista peterselli, tüümiani ja sidrunikoorega.